אוננות של החבר: מה נורמלי?
אלמונית
סכין בגב
⌄
אני בת 22 בקשר עם מישהו 4 שנים,הקשר שלנו מקסים אך קרה משהו לפני כמה ימים שאני לא מצליחה לשכוח מזה כלומר להעביר את זה הלאה..חשוב לי לציין שאני בחורה מאוד שמרנית, בייחוד שזה קשור ליחסי מין, כך חונכתי..לפני כמה ימים החלטתי להפתיע את חבר שלי הגעתי אליו הביתה ונכנסתי לחדרו מבלי שידע על כך..תפסתי אותו רואה סרט כחול ומאונן..הוא כיבה מהר את הטלויזיה ושיקר לי הוא אמר שזהו איזה שהוא קובץ לשידרוג הd.v.dלא האמנתי לו עד שבסוף הוא סיפר לי..הגבתי בקיצוניות שברתי לו את כל הדיסקים שמצאתי לא יכולתי לדבר איתו ואפילו לא להסתכל עליו קיללתי אותו בצורה מוגזמת,לאחר מכן הוא הסביר לי דבר כזה:אנחנו מתראים רק סופ"שים , הוא הסביר לי שהוא חייב לאונן לפני שהוא נפגש איתי משום שהוא גומר מהר והוא מתבייש בזה כשהוא עושה את זה לפני הוא מחזיק הרבה יותר זמן.אני ממש לא מבינה בעניינים האלו הוא הראשון שלי וגם אני הראשונה שלו אני לא מבינה למה הוא צריך להתגרות ולאונן לפני שהוא רואה אותי, האם זה בסדר?זה תקין?חשבתי להפרד ממנו , אני לא מאמינה למה שהוא אומר, אני לא מצליחה לסמוך עליו יותר.בבקשה תעזור לי.
ד"ר אורן חסון
אוננות של החבר, חלק מהנורמה החבוייה
⌄
אלמונית יקרה,
זה בסדר, זה תקין, וזה נורמלי לחלוטין. יותר מזה: יש מחקרים שטוענים שתפקיד האוננות הגברית היא לסלק זרע ישן וחלש יותר. הבעיה, לפיכך, אלמונית, היא שלך להתגבר על זה, לא שלו להפסיק. הקושי שלך הוא ללמוד להתגבר על המבוכה, ואולי בעיקר על תחושת הבושה שהחברשלךעושה את זה. ואולי יעזור לך לדעת שבעצם עושים את זה גם החברים של מרבית החברות שלך, אלא ששם את פשוט לא יודעת את זה. ואולי יעזור לך עוד יותר לדעת שעושות את זה גם מרבית החברות שלך, אלא שאת לא יודעת את זה. ואולי בעצם לא לא יעזור לך כלל לדעת את כל אלה.