פרידה בהודו: מבחן האהבה
מאיה
לטוס להודו
⌄
אני בת 22 ואני יוצאת עם מישהו 4 שנים, הוא השתחרר לפני כמה ימים מהצבא ומעוניין לטוס להודו לכמה חודשים.התגובה שלי היתה קיצונית לא הסכמתי בשום פנים ואופן כי אני מפחדת, חבר שלו שם והוא מספר שיש שם הרבה סמים וזונות ומסיבות שונות..אני מפחדת לאבד אותו אבל כולם אומרים לי שלא כדאי לי להגביל אותו,כי המצב יהיה גרוע יותר..אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תתן לי עצה במהרה.
ד"ר אורן חסון
מבחן האהבה
⌄
מאיה יקרה,
הוא החבר הראשון שלך או בערך כך, את החברה הראשונה שלו או בערך כך, אתם יוצאים ביחד 4 שנים מגיל 18, והוא רוצה לנסוע להודו לכמה חודשים, שכפי שאני מבין זו פרידה למשך תקופה זו (האם אפשרי שתצטרפי אליו?). התגובה שלך אומרת שאת לא בטוחה שהוא אוהב אותך מספיק כדי לשרוד את הפרידה הזו, ואולי שאת לא אוהבת אותו מספיק כדי לשרוד את התקופה הזו. יכול להיות שהוא חושב על סמים וזונות בהודו, ויכול להיות שרק את חושבת על זה, ואילו הוא חושב על שלווה, טיולים וחוסר מחוייבות לאף אחד, ועל לא לדפוק חשבון לאף אחד, מה שכל כך חסר לו לאחר הצבא.ואולי אם האהבה שלכם לא תשרוד את התקופה הזו, מאיה, אולי היא לא חזקה מספיק. ומוטב לך לדעת את זה בתוך חצי שנה מעכשיו מאשר בעוד שנה-שנתיים. ואם היא תשרוד את התקופה הזו בשלום, מאיה, ותמשיכו להיות אחר-כך זוג מאושר ואוהב, אז יש סיכוי טוב שזה יחזיק מעמד לשנים רבות.