אוננות וקשרים רגשיים - מה לעשות?

תאריך פנייה: 10.05.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי שמאוד נמאס לה
בגידה וירטואלית
10.05.2005 • 06:38

אני ובעלי בשנות ה-30 המאוחרותאני בהריון (לא ראשון) והאמת שאין לי ממש כוח (עבודה,ילדים, בית וכו'...)כלומר כח ליחסי מין וכל המשתמע מכךבעלי מאוד פעיל מינית ומאונן בכל הזדמנות אפשרית לא חשוב איפה ובלי שום קשר אליי...הוא מוריד תמונות וסרטים מהאינטרנט ובקיצור לא ממש מוטרד מהעובדה שלי פשוט לא בא...עכשיו יש לו דבר חדש - צ'טים עם בחורות חרמניות באינטרנט - זה כבר הקש ששובר אותי ממש! אני רואה בזה סוג של בגידה! יש לציין שהוא גם נכנס לצ'טים על מנת לפטפט ולא רק על מנת להגיע לסיפוק מיני כי כפי שציינתי אין לו בעיה עם זהיש לציין דבר נוסף - אני ביקשתי ממנו בעבר שלא יעשה זאת ובכל זאת השבוע אני מגלה שהוא ממשיך ושם פס על בקשתי.האם אתה חושב שאני מגזימה - הוא טוען שאני לוקחת לו את החירות ומקובל עליי שבאיזה שהוא מקום זה אולי לא פייר - אבל זה ממש מציק לי ...מפריע לי שהוא מוצא זמן לדבר עם זרים והוא לא רואה לנכון לדבר איתי וגם מפריע לי העובדה שאני באמת לא רואה הבדל בין דיבור עם אישה ברשת לבין דיבור עם אישה זרה במסעדה - זה לפי דעתי סוג של בגידה - תעזור לי בבקשהתודהמישהי שכבר נמאס לה

ד"ר אורן חסון
צרכים מיניים ורגשיים
11.05.2005 • 01:16

מישהי יקרה,
ראי, זה שבעלך מאונן הרבה, זה נורמלי, וכשלעצמו לא צריך להדאיג אותך. אם זה מפריע לך, שילמד לעשות זאת באופן דיסקרטי, ותניחי לו את המרחב שלו מבלי להתערב בזה. אלא שאת מספרת שהוא זקוק, בנוסף לפורקן המיני, גם לריגושים ברמה גבוהה, שאותם הוא משיג לא רק באתרי פורנו, אלא גם בשיחות אינטרנט, כלומר – לקשרים שיש בהם גם אלמנט רגשי, ולא רק מיני מרוחק ואלמוני. הקטע הזה פוגע בך, ובצדק, כי קשר עם נשים אחרות, לצרכים מיניים ורגשיים, גם אם וירטואלי ו/או טלפוני בלבד, מערער לך את הבטחון בהמשך הזוגיות שלכם לאורך זמן. אתם זקוקים ליעוץ זוגי, ואחד הדברים החשובים שתצטרכו לעשות בתהליך היעוץ הזוגי הוא ללמוד לקבוע לכם גבולות התנהגותיים וכללים התנהגותיים שתוכלו לחיות איתם, מה שלא הצלחתם לעשות לבדכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083