אוננות ופורנו: מה לעשות?
דבש
פורנו
⌄
שלום
גיליתי שחבר שלי מאונן מסרטי פורנו שהוריד מהמחשב..הרגשתי רע לגבי זה ואני לא יודעת מה לעשות בנידון.הסקס בינינו מצויין , מספר פעמים בשבוע , בזמן וסת אני משתדלת לספק אותו בדרכיםאחרים אז למה הוא עושה לי את זה? גבר שמקבל כל הזמן צריך להיות שבע מזה....כשראיתי שהוא שכח את בקבוק השמן ליד המחשב הבנתי שמשהו קרה בזמן העדרימהבית וכששאלתי מה השמן עושה שם , הוא היה נבוך וניסה לצאת מזה בתירוצים ושקרים קטנטנים כאילו להעביר את אשר גיליתי עליו...אחר כך הוא ציין לי שזה נורמלי ויש מלא גברים שעושים את זה גם כשיש להם קשר זוגיאני רוצה לדעת מה לא בסדר אצלי ? האם זה בכלל מקובל להתייחס לזה כנורמלי?כשהתחלתי להתעצבן ולבכות , הוא אמר לי שהוא לא מתכוון להתנצל על כךוש"אלך להזדיין" ומבחינתו הוא מוכן לגמור עם מערכת היחסים הזאת , לחתוך.."מה אני עושה מכאן?בבקשה אשמח לקבל הכוונה בנושא שמטריד וודאי רבים ורבות כמוני
מנוסה...
פורנו
⌄
חחחחחמצטערת שזה קצת מצחיק.. אבל הוא צודק, זה הגוף שלו ו"מותר" לו לעשות כרצונו..במיוחד אם אתם עושים סקס בתדירות נורמלית.גם אני נעלבתי מזה בהתחלה אבל אין מנוס מזה הם אוהבים את זה לפעמים יותר לבד מאשר איתנו..אז צאי מהעצבים ומהעלבונות ותני לו שיעשה מה שהוא רוצה.. לפחות הוא עושה את זה שאת לא נמצאת, יש גברים שעושים את זה כשהאישה בבית!!!
ד"ר אורן חסון
זה לא את, זה הוא, וזה פעמים רבות הם
⌄
דבש יקרה,
אוננות היא דבר נפוץ, הן בגברים והן בנשים. וכאשר הצורך המיני גבוה, גברים רבים עושים זאת גם כשיש להם סקס זמין מבת הזוג שלהם. הפורנו הוא גרוי נוסף, שכל עוד זה רק זה, אין מה לדאוג יותר מדי. כלומר, כל עוד לא מדובר בתקשורת אינטרנטית עם נשים לצורך סקס וירטואלי, כי הדרך משם למפגשים וליחסים, קצרה יותר.אלא שהתגובה שלו היתה חריפה מדי. את צריכה לבחון אם התגובה החריפה שלו היא משום שהוא נפגע מעצם הגילוי ומשום שהוא מרגיש שכבודו נפגע, וזו דרך להשיב מחדש את כבודו, בעינייך ובעיניו, או שמא זו נטייה שקיימת אצלו להקצין ולחתוך דברים כשקצת קשה. זה דבר שצריך לשים לב אליו הרבה יותר, מאשר לעניין תמונות הפורנו והאוננות.ובבקשה... אל תקחי את זה על עצמך. זה לא משהו שאת עושה או לא עושה. זה כי כך הוא, וכי כך גם גברים רבים אחרים. הקושי שלך יהיה להתרגל זה, ולכן נסי לדבר איתו בפתיחות, להבין אותו במקום לתקוף ולהיפגע. אולי דרך ההבנה שלך אותו, הזוגיות שלכם תשתפר, בין היתר כי יהיה לו קל יותר לפתוח דברים איתך, וגם כי תביני איך הראש שלו עובד טוב יותר.והקדמתי את התשובה אליך לתור, כדי שזה לא יפגע לכם בחגיגות העצמאות. חג שמח!