אוננות גברית בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.07.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אישה
הצילו בעלי רואה פורנו
17.07.2013 • 09:54

שלום.
..הבעיה שלי שעליתי על בעלי רואה סרטי פורנו,מה שמפתיע אותי שאנחנו זוג מאושר נשוי שנתיים והסקס בינינו עשיר מאוד התדירות יום כן יום לא .אני מפרגנת לו ומאוהבת בו מאוד אני אישה יפה בצניעות רבה ,לא חסר לו שום דבר אני צעירה ממנו ב17 שנה אני פשוט לא מצליחה להבין למה רואה סרטים כאלה בזמן שאני ישנה!!
זה פגע בי מאוד אני מאבדת את הרגש המיני איתו אני מרגישה השפלה גדולה מכל העניין בבקשה מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
במקומות שקשה
18.07.2013 • 15:38

אישה יקרה,
גברים רבים מאוננים גם כאשר יחסי המין שלהם תקינים ואפילו טובים. פורנו משמש רבים מהם כאמצעי קל לפורקן, ומכיוון שהוא מאד זמין, אני לא רוצה להתייחס כאן להיבט המוסרי של זה. אחרי הכל , אני לא חושב שהיית מרגישה אחרת לו היה עושה זאת מול תמונה של דוגמנית בבגד ים. המקור לגרוי המיני שלו מגיע מההרגל שלו, והוא כמעט בוודאות לא אישי: לא אישי למישהי מסויימת שהתאהב בה, ולא אישי נגדך. הוא בעיקר נובע מהצורך לאונן. האם היית מרגישה אחרת לו הוא היה עושה זאת בשרותים ומדמיין מישהי אקראית שראה? או אותך?אני מבין את תחושת ההשפלה שלך. מצד שני, הצורך המיני של גברים באמת עז יותר. בין היתר, גם אם לא רק, בשל הצורך הביולוגי ליצור תחלופה מהירה יותר של זרע, וחידוש המאגר. אולי כדאי לדבר על זה איתו באופן גלוי, ובעיקר לא מתוך האשמה או עלבון, אלא מתוך רצון להבין מה המיניות הגברית אומרת, ומה הוא מרגיש, ומתוך השאלה הממשית אם הוא מרגיש צורך לאונן גם לאחר יחסי מין, כמה ולמה. לא פשוט לדבר על זה באופן גלוי, בשל מוסכמות חברתיות ובשל תחושת פגיעותשל שניכם. לשניכם זה לא יהיה פשוט. אבל זוגיות טובה יכולה לנבוע מהבנה הדדית גם במקומות שקשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083