התמודדות עם תנודות רגשיות חריפות

תאריך פנייה: 02.06.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוי
זוגיות
02.06.2014 • 03:45

הי אני בת 25ישלי אקס בן 35 ואנחנו היינו חברים 3 שנים אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי הרבה פעמים יצא לנו לא לדבר ושוב פעם לחזור ושוב להיפרד וכן הלאה וזה באמת על ממש שטויות ניפרדנו בפעם האחרונה לפני כשנה ומאז אנחנו מדברים ןמידי פעם ניפגשים אבל אז לפני כחודש הכול התהפך כשלא סיפרתי לו משהו על העבודה שלי והוא ניפגע שלא סיפרתי כי הרגיש שאנחנו מעבר לידידים וכניראה היה לו תכנון לחזור לפי איך שהוא דיבר ובאמת אחרי זה הוא אמר לי שכן רוצה לחזור אבל בגלל שלא סיפרתי לו אז הוא הרגיש חרא עם זה ומאז אנחנו פשוט לא מדברים כך זה יצא אבל מה שכן חשוב לי לציין שהוא דיבר אז עם בת דודה שלי וכל הזמן דיבר עליי והיא תמיד אמרה לי הוא אוהב אותך הוא מחכה שתיתקשרי אבל בגלל אגו לא עשיתי את זה עד ש: עשיתי טעות ומסרתי לה שתגחד לו שאני לא מעונינת בשום קשר איתי גם לא סמסים כי באמת נישבר לי קצת אבל מאותו רגע שהיא אמרה לו הוא שלח לי הודעה שיהיה לך בהצלחה וזהו והוא ניתק קשר איתי וגם איתה כבר לא מדבר ואני מאז שבורה ובוכה אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו זה משהו מטורף אני לא רואה אותו בלעדיי וזה קרה המוןן ואז הוא שוב חזר אבל אני מפחדת שהפעם זה סופי אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד ישלי אגו ואני לא אתקשר אחרי שאמרתי לו שאני לא מעונינת בקשר, אבל מצד אחד בת דודה שלי אומרת בשיחה האחרונה שלה איתו שהוא יודע שאני רוצה לחזור אליו לא התעמקתי בזה יותר מידי אני יודעת שעשיתי טעות אבל אני עכשו מפחדת אני כל כך רוצה אותו !!! ואני לא יודעת איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי !!!

ד"ר אורן חסון
תנודות רגשיות
05.06.2014 • 11:56

נוי יקרה,
אני רואה שהיו ביניכם הרבה משחקים "ילדותיים" של אגו. אולי הגיע הזמן להתבגר. האגו שלך גרם לך להרחיק אותו עכשיו, ולהעביר אליו מסר ברור שאת לא מעוניינת בקשר איתו. האגו שלך הוא המכשול שלו ליצור איתך קשר. את חייבת אם כך לנצח את האגו שלך, ולומר לבחור שזו היתה טעות. זו גם תהיה ראייה עבורו שאת עוברת שינוי, ושהאגו שלך פחות חשוב ממנו. עד שזה לא יקרה, וכל עוד האגו שלך ימשיך להיות חשוב יותר, תרחיקי אותו, ואולי גם אחרים בהמשך.את עוברת הרבה מאד תנודות רגשיות חריפות. זה קשה לאחרים, אבל זה עוד יותר קשה לך. זה משהו שאת צריכה לעבוד עליו בלי שום קשר לאקס שלך. אני חושב שחשוב שתלכי לטיפול, קודם כל כדי ללמוד למתן את התנודות הרגשיות הללו, ולחיות יותר בשלום עם עצמך, ולהיות חזקה יותר ופגיעה פחות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083