מתח בזוגיות: התמודדות והשלכות
רווית
בגידה
⌄
שלום
אני נשואה אך נמצאת בתחילתו של רומן, זאת אומרת שמבחינה מילולית הכל נאמר ועכשיו הגיע העת לגשת לקטע המיני. אני כן רוצה להיות איתו במגע מיני. אנחנו מאוד דיסקרטיים.אבל פתאום אני מפחדת לאבד הכל, במידה וזה התגלה.אני נמצאת בקונפליקט, מצד אחד מאוד רוצה שיקרה ומצד שני מפחדת מהיום שאחרי.לא האמנתי שהקשר שלי איתו יגיע למימדים כאלו, יחד עם זאת יש לי הרבה צד בעניין. זה יהיה ממש מגוחך פתאום להגיד שאני לא רוצה מה שגם בכלל לא נכון. האם אפשר לחיות משני העולמות? יש מצב שבעלי לא יגלה לעולם???פרט "שולי" - הוא אחד הבוסים שלי. כן, אני יודעת שאני יכולה לאבד את מקום העבודה שלי. כבר דיברנו על זה. אנחנו עובדים ביחד מס' שנים והכל התחיל רק עכשיו. יש בסיס טוב גם אם אני יחליט להפסיק.ניסיתי להפסיק, זה היה רק יותר גרוע
ד"ר אורן חסון
השלכות בגידה
⌄
רווית יקרה,
הנושא עלה כבר כמה פעמים, והסיכון אכן קיים וממשי. אנא ערכי חיפוש למילה "מתח" בתחתית הדף, והקישי "בפורום זה" כדי לבצע את החיפוש בפורום הנוכחי בלבד, וראי התכתבויות עם מיכל. שימי לב שכדי לראות את כל הענף של התכתבות כלשהי, את צריכה להקיש על התיבה שבה הכותרת "זוגיות ויחסים" שמימין להודעה.ראי גם את הקישור הבא, כדי להבין את ההשלכות האפשריות:http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=598293