משקעים בזוגיות: האם האהבה עדיין שם?
בת 26
נשואים בעצבות
⌄
שלום
אני ובעלי ביחד מגיל 19 ביחד ונשואים כבר 4 שנים(ביחד בכללי 8 שנים) אני לא יודעת איך להסביר את המצב.. אבל בכללי אין בינינו שום חיבה אחד לשני כל הזמן פשוט כל הזמן רבים, ממש לא טוב לנו ביחד כל מה שאני עושה בשבילו לא מספיק.. הוא עצבני וכועס רוב הזמן והוא גם מאשים את עצמו.. אין לי מושג מה לעשות כבר ואני אציין שיש לנו 2 ילדים קטנים. אשמח אם אקבל ייעוץ תודה מראש
ד"ר אורן חסון
משקעים עמוקים: האם יש אהבה מתחת?
⌄
בת 26 יקרה,
יש ביניכם משקעים, שמקשים עליכם ליצור תקשורת כמו שצריך. אני לא יכול לדעת כך, מה גרם להם, והיכן היו ביניכם חילוקי הדעות קודם, או הקצרים בתקשורת. זה יכול להתפתח בזוגיות מכלום, ולהצטבר. זה לא אומר בהכרח שהאהבה מתה. זה אומר שהמשקעים האלה מכסים עליה, ואתם מרגישים יותר את הכעסים ביניכם.אתם זקוקים לייעוץ זוגי. אתם צריכים לשבת ביעוץ ולנתח את הדברים שהביאו אתכם עד להיכן שהגעתם, לנסות לבנות אמון מחדש, ולראות מה נותר מהאהבה, לאחר שהמשקעים וחוסר האמון ברצון הטוב, ייעלמו. אם תרצו, תוכלו לפנות אלי לייעוץ חד פעמי (ראי באתר שלי – קישור למטה), ונוכל לדבר על זה ועל האפשרויות להמשך. ברור שייעוץ חד פעמי כזה לא יוכל לפתור את העניין, אלא לכוון אתכם למה שאתם צריכים.