משקל עודף ומשיכה בזוגיות

תאריך פנייה: 30.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורית
בעיה במערכת זוגית
30.12.2006 • 19:51

שלום
דר' אני בת 39 נ+3 ילדים, אני אכלנית כפייתית , כשבעלי ואני הכרנו הייתי 20 ק"ג פחות בעזרת כדורי הרזיה שלקחתי, לאחר לידת יילדי נשארתי עם ק"ג עודפים שאנני מצליחה להוריד, בעייתינו היא שכל תקופה בעלי ואני מגיעים לקצר בתקשורת גם בגלל הנושא שאינני מצליחה להחזיק מעמד בעיניין התמדה בתהליך האכילה וגם הספורט ,ובאיזשהו מקום אני חושבת שנגמרה "האש", יחסי מין אנו מקיימים אחת לשבועיים ואפילו שלושה, כיצד אוכל להצית את האש מחדש מול בעלי ולגרום לו לראות את האישה שבי, אנו נשואים 11 שנה ודי איכפת לי מהנשואים שלנו, (בעלי איש חכם מאוד ומחושב הוא בן 48 )אשמח לקבל עצה.

ד"ר אורן חסון
משקל עודף ומשיכה
31.12.2006 • 01:25

אורית יקרה,
יש מי שמשקל עודף מפריע לו באופן משמעותי במשיכה, ויש מי שלא. זה לא עניין של טוב או רע, אלא עניינים של משיכה. לפעמים גם ניצול חולשה שהצד השני מכיר בה (עודף משקל, לדוגמא) לצרכי שליטה בזוגיות, אבל זה לא תמיד המצב.נסי לתקוף את העניין בשני כיוונים. האחד הוא ללכת ברצינות לטיפולים מתאימים שבאמת גם יחייבו אותך לרדת במשקל. הכיוון השני, הוא להפסיק לחשוב על עצמך כעל אשה חסרת מיניות שלא מרגישה בנוח בגופה. התחילי להתלבש כאשה סקסית. זה לא אומר בהכרח חושפני, ולא אומר ללא טעם, אבל הקפידי על לבוש מתאים, חשפי את מה שיפה, וכסי את מה שפחות מתאים לך. הקפידי על איפור במידה שמתאימה לך, ואל תוותרי על להיראות הכי טוב שאפשר. אם תעשי את זה, זה גם יקרין על ההתנהגות שלך אפילו מבלי שתרגישי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083