מאבקי שליטה בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 30.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שששששש
הבעל מנסה לשלוט
30.12.2006 • 19:33

אני לא מבינה למה ברגע שאני במחשב באיזה אתר. ישר מתעצבן .כשהוא במחשב בשבת בסדר. ואיך שאני ניכנסת לאיזה אתר של תרומה לעזור לאנשים.תמיד היא מתעצבן ואומר ישר במחשב או מיד מרוב שנבהלת. אומרת עוד רגע עוד רגע.ואני לא מסימת בעוד רגע. דוגמא שבת לא יצאתי מהבית. הוא מצפה ממני שאני רק יעבוד.ועם הבית מבולגן אז מעיר מה כל הזמן אני צריכה לדאוג לסדר את הבית.או כשהוא מבקש אוכל ובאותו זמן אני במחשב. חס וחלילה עם הוא יקח ויכין לבד.הוא כולכך אוהב שמשרתים אותו . למרות שלי בבית את כל הקניות הוא עורך. תשלומים הוראות קבע.עם נישבר או פיצוץ הוא מסדר. אז מה שנישאר לי זה לפנק אותו כי ככה אמא שלו היתה איתם וכניראה את האבא פינקה.אנכנו מעל 15 שנה נשואים. ותמיד תמיד שמעתי לא.היום עברתי משבר בריאות ומצב הישתנה לגביי היחס אליו עם השנים.ובטח קשה לא לקבל את השינוי ממני שאני מנסה להיות חזקה ולהיות מאושרת.אשמח לקבל תשובה. למרות שמה שלא יהיה תמיד שהוא מעיר לי . אצלי ישר אני מבצעת.ומושפעת מאוד מאוד ישר כל פעם מתיחסת למה שהוא אומר לי.אנכנו רבים משלימים כל הזמן . הדבר היחיד שטוב לי איתו זה במין.ככה שום דבר. למרות שאני נותנת לא הצד שלו. מבבטרת למרות שמידי פעם נהנת.אבל אני בשבילי מוכנה לווטר על מין.אשמח לתשובה

ד"ר אורן חסון
תוכנית ברורה של מי, מה ומתי
31.12.2006 • 01:17

ששששששש יקרה,
עושה רושם שהוא רואה את התפקידים שלכם כבעל ואשה כתפקידים המסורתיים של גבר שהוא שר החוץ, ואשה שהיא דואגת לכל מה שבבית. את צודקת בכך שזו בעיית שליטה, ושעל זה בעצם המאבקים שביניכם. אפשר להגיע לפתרונות, אבל הם לא פשוטים, ולפעמים דורשים מעורבות של צד שלישי מקצועי (ייעוץ זוגי), ולא תמיד גם אלה עוזרים, כי אני לא בטוח שהאיש שלך ישתף פעולה.נסי לפחות לדבר איתו כדי להגיע להסכמות מוגדרות וברורות יותר, של מתי יש לך את החופש שלך בבית, ומתי נכון לך למלא את החובות הביתיות. נסי לנהל איתו משא ומתן, וייתכן שהאסרטיביות שלך, והעובדה שתהיי ברורה ועם תוכנית ברורה של מי מה ומתי, יעזרו לך להגיע להשגים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083