התנהגות גרוש: איך להתמודד?

תאריך פנייה: 31.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עצובה
לא יכולה לשאת את הכאב
31.12.2006 • 08:59

שלום,
אני בת 31, גרושה.הייתי בקשר עם בחור גרוש + 1 במשך 4 חודשים. מתוכם החודש הראשון היה ירח דבש ואז החודשים שבאו אחריו, בידיעה שהבחור לא אוהב אותי כי הוא אמר לי... בחרתי להשאר איתו כי כל כך אהבתי אותו. היינו יחד כל ים וכל היום בצורה מאוד אינטנסיבית ואז אחרי 4 חודשים הוא החליט שהוא חוזר לגרושה שלו.הוא רוצה לשמור איתי על "קשר", אין לי מושג מה הוא בדיוק רוצה ואני מנסה להתחמק ולא עונה לו יותר לאימיליים.אבל...אני שבורה לגמרי, אני כבר חולה פיזית, לא ישנה בלילות, לא אוכלת, לא מחייכת.אני כל כך רוצה אותו בחזרה וכל פעם שהוא שולח לי אימייל ורושם כמה הוא מתגעגע אלי ורוצה לראות אותי וכמה הוא לא סגור על החזרה שלו לגרושתו ושאם לא יצליח בינהם אולי נחזור להיות בקשר, אני נשברת עוד יותר. באף אחד מהמכתבים שלו הוא לא אמר שהוא אוהב אותי או יאהב, הוא ממשיך באותו קו של "אני רוצה אותך כחברה טובה". אבל אני מאוהבת בו כל כך....ואני לא מצליחה להתגבר וכבר עבר חודש מאז הפרידה שלנו ומאז שראיתי אותו בפעם האחרונה.הסיפור שלנו נורא מסובך, בעקרון, היינו יחד 4 חודשים אינטנסיביים ואז זה נגמר בבום.אהבה חד צדדית שלי, לב שבור שלי. חזרה שלו לגרושתו למרות שאמר שכמעט בטוח שלא יצליח לו.... למה לא הצליח להתאהב בי?למה היה איתי 4 חודשים בידיעה שלא יאהב אותי?????החברים תומכים ונמצאים איתי כל הזמן, אבל אני לא מתאוששת, אני כל היום בוכה...נמאס לי כבר!אני רוצה שהוא יחזור!

ד"ר אורן חסון
ללמוד לשכוח. ללמוד להגיד עד כאן!
31.12.2006 • 20:31

עצובה יקרה,
הוא רוצה לשמור אותך על אש קטנה. כך זה נראה. זה מחניף לאגו שלו. זה אולי יספק לו מקור לגיוון יחסי המין שלו כשקצת יימאס לו עם גרושתו. ואולי הוא רוצה שתחכי לו, אם אולי יום אחד הוא יחליט שהוא לא רוצה להיות עם האקס שלו. אבל אם הוא יגיע אליך, בהחלט יכול להיות שהוא יגיד לאקס שלו שהוא רוצה קצת הפסקה, וישמור איתה על קשר, על אש קטנה, כמו שהוא כנראה עשה בכל אותם ארבעה החודשים שהוא היה איתך. לכן היה לו גם קל לחזור לשם. כל מה שהיה צריך זה רק לסובב עוד קצת את הכפתור, ולהגדיל את האש.אני מציע לך לראות את הסרט "החופשה". לכי לשם עם חברה טובה, כדי שתוכלי לבכות בכי טוב. הסרט לא עם יותר מדי עומק, אבל הוא בדיוק בשבילך. אולי הוא יעזור לך להתפכח, כשתראי את אותו הדבר, אבל מהצד.ואם לאחר הסרט תגיעי למסקנה שעדיין קשה לך להפרד ממנו, לכי לטיפול מקצועי כדי להתחזק ולצאת מזה. עברתי את התהליך הזה עם נשים, בעיקר, שספגו סיום-לא סיום כזה מגברים (ופה ושם גם להפך). זה לא פשוט לעבור את זה רגשית, אבל זה הכרחי. לא תמיד זה קל כמו בסרט, אבל מגיע לך לצאת מזה ובגדול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083