משיכה מאוחרת בקשר זוגי
ציפי
מה עושים עם משיכה??
⌄
אורן שלום.לפני כמה ימים הכירו לי בחור ממש נחמד, יצאנו בנתים רק פעמיים(אך אנחנו מדברים בטלפון דיי הרבה), ואני מוצאת שהבחור הוא בחור טוב, מתחשב, יש על מה לדבר איתו הוא מעניין אותי בשיחה וכו' אבל.... הוא בגובה שלי וזה ממש גורם לי ל-א להימשך אליו!!! כל הזמן אמרו לי שאם אני יתחבר לאופי שלו זה יקרין החוצה ואז אני אמצא אותו מושך אבל בנתים אני יודעת שיש לו אופי טוב אבל אני עדיין ל-א מרגישה משיכה כלפיו בכלל! ואני חושבת שזה נובע מתוך זה שהוא בגובה שלי.חוצמזה שהוא מאוד ישיר איתי (מתקשר, אומר לי שהוא נהנה איתי וכו' ) ולא משחק משחקים (יכול להיות שזו עוד סיבה לזה שאני לא נמשכת אליו). השאלה שלי היא האם עניין המשיכה יכול להשתנות עם הזמן , האם לתת לזה צאנס?? ובכלל אני פוחדת שאולי הבעיה היא אצלי, אולי אני בררנית מידי,? אולי יש לי מחסום ריגשי שגורם לי לא להימשך או להיפתח אליו ??? (למרות שאני חצי שנה ככבר לבד וממש צמאה לזוגיות)אנא, עזור לי!!תודה רבה :)
ד"ר אורן חסון
האם משיכה תבוא מאוחר יותר?
⌄
ציפי יקרה,
ככל הנראה זה עניין אינדיבידואלי. לא כתבת בת כמה את, ואם את צעירה ולא מנוסה, ייתכן שאת עוד לא יודעת איך זה עובד אצלך. יש נשים שהמשיכה הפיזית מתעוררת אצלן בהמשך, לאחר הכרות טובה יותר, ובהמשך הקשר, ויש כאלו שאם זה לא קרה בהתחלה, זה גם לא יקרה בהמשך. אולי את צריכה ללמוד איך זה אצלך. ואולי את כבר יודעת. אם הוא באמת מוצא חן בעינייך בכל קנה מידה אחר, ואת לא בטוחה באשר לאפשרות שלך להימשך אליו בהמשך, אולי כדאי לתת לקשר הזה הזדמנות, ולהתאזר בסבלנות.
ליהי
נקודה למחשבה :
⌄
משיכה פיזית בהתחלה אינה מפמח לזוגיות\תקשורת\מערכת יחסים מוצלחת.
ד"ר אורן חסון
משיכה...
⌄
ליהי יקרה,
זה נכון, אבל השאלה היתה אם זה הכרחי. ועל כך עניתי.