משחקי כבוד: תקשורת פוגענית בזוגיות

תאריך פנייה: 04.11.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יסמין
פגיעה בכבודי
04.11.2012 • 19:23

שלום,
ברצוני לשתף אותך בכאבי , הכאב מביא אותי להתנקמויות .אני נשואה שנה בעלי איש טוב וילד טוב , בני 30 . כשאני ובעלי רבים זה מתחיל מכלום לרמות קשות ונושאים לא קשורים. כמובן שבעלי מאשים אותי בזה ומתנער מכל אחריות או אשמה . בכל אופן כשהתחלנו לצאת הוא שיתף אותי שהיה עם זו וזו וזו , השתחרר אחרי שהיה בקשר שש שנים . עכשיו לי היה לשתף מישהו אחד רק וגם שנה שהייתי לבד מבחירה ללא מגע כי זו לא אני ולא לכבודי הנשי. כשרבנו הוא פתח את הפה שאולי אני ורוב הבנות נראות קלות במועדון אך אמר אני, ושהבחור ששכבתי איתו אחרי שנה שהייתי פרודה רצה רק .... אותי. בקיצור פגע בכבודי ומדוע אני כועסת רותחת ? כי הוא שהיה רווק רק שכב שכב שכב, עשה לייקים על בחורות שמצטלמות ערומות למחצה וכו , ואני? שכולי צנועה בנפשי ובלבוש שלי ( יפה וצנועה כי יש בי יוצר מעוד שני ציצים לחשוף) ואני שהייתי פרודה שנה וגבר לא נגע בי עד שהחלטתי להיות עם בחור שהכרתי שלוש דנים אז אותי הוא מוציא זולה? בכבודי הוא מזלזל? איפה הבחורות הקלות שהיה איתן והלבוש שלהן....! נפגעתי ממנו אני מתעבת אותו שהוא נהנה עשה חיים ואני שכולי נקייה רמס אותי ! אני יומיים רק יורדת עליו מזלזלת בו . ועוד משהו עצוב אני בהריון חודש שלישי ומרגישה פצע לא הריון . הוא זילזל בכבודי רבנו בטרוף וירק עליי . משהו מזעזע אני מושבתת נפשית .

ד"ר אורן חסון
משחקי כבוד והשפלה
07.11.2012 • 10:07

יסמין יקרה,
עושה רושם שאת נכנסת למשחק שהוא משחק, ושלא ברצונך את מאמינה בקנה המידה שלו של הצלחה או כישלון. אבל העניין הוא שלא על זה אתם רבים. אתם רבים ופוגעים זה בזה בנקודות שכואבות, והוא מצא נקודה שמשפילה וכואבת לך ומשתמש בה כאשר אתם רבים. ועכשיו, גם את עושה לו משהו דומה. זו תקשורת שלא תוביל אתכם לשום מקום טוב, ואתם חייבים, אבל חייבים, למצוא דרכים אחרות לעשות זאת. אתם בתחילת ההריון שלכם, יש לכם גם אחריות לעצמכם וליחסים ביניכם שהם עדיין בתחילתם, הוא ילד טוב ואת ילדה טובה, אז קחו אחריות ולכו לייעוץ זוגי כדי לעצור את הסחף הזה. זה אפשרי, ואחר-כך זה עלול להיות מאוחר מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083