משחק תפקידים בזוגיות: טיפים ורעיונות
רוצה להתרגש שוב
תודה ושאלה
⌄
ד"ר חסון אין לי מילים על התשובה שחדרה לליבי, לא היו לי כוונות לממש את הפנטזיה אך התשובה שלך כאילו החזירה לי את הרגלים לקרקע.דיברתי עם בעלי כמעט על כל תחושותי למעט אלו על אחיו. וכבר הרגשתי הרבה יותר טוב, בעלי אדם מקסים ומבין ויש בנינו תיקשורת מעולה, מה שנותן לי תקווה להחזיר את העוצמות שהיו בנינו.הטענות שיש לי כלפיו במיטה מתחילות בצורה הוא מתחיל, כמו לבהות בטלויזיה ולשלוח אלי ידיים כאילו אין הוא מעוניין או מרוכז בי אלה רק באקט עצמו. וממשיך בצורה בה הוא נוגע - מתמקד או ממהר לגעת באיבר מיני. וזה יוצר אצלי דחיה. וכמובן אני מרגישה שהוא פחות מתרגש ומתלהט ממני -ואני יכולה להבין זאת (השנים עושות את שלהן)האם ספר שהצעת יכול לעזור?מה זאת אומרת משחק תפקידים?תודה רבה
ד"ר אורן חסון
משחק תפקידים
⌄
רוצה יקרה,
כשאתם מול הטלויזיה, יכול להיות שהוא קצת מגשש, כדי לבדוק את הרקע, והלהט מגיע לאיטו. במקרה כזה, די קשה לשנות את נקודת ההתחלה, כי השעות של מול הטלויזיה קיימות, ואם תעשי לך כלל שלא להתחיל שם, אז תהיינה פחות התחלות. ואם תרצי להסתכל פחות על טלויזיה, כדי שהתחלות תתרחשנה באופן רומנטי יותר, אזי כל פעם שתהיו בלי טלויזיה תיצור ציפיות להתחלה, ואכזבה אם לא. יש כאן איזה שהוא מילכוד מסויים. אבל את בהחלט יכולה לבקש מבן זוגך למתן את קצב ההתקדמות שלו, כך שיתאים לך.לגבי ספר, כתבתי לך: הדבר הטוב ביותר הוא לחפש בעצמך את הספר המתאים לך.משחק תפקידים הוא משחק ארוטי שאתם יכולים לשחק בו, כשאתם מעמידים פנים שאתם אנשים אחרים, שחקנים קולנוע ידועים למשל, או שאתם זרים בכלל זה לזו ומנסים להתחיל זה עם זו במקום ציבורי בכלל (פאב, קולנוע – כשאתם מגיעים אליו לחוד ומתיישבים זה לצד זו כזרים), או במקצועות או בתפקידים מסויימים שעושים לכם את זה, ומתחילים משם, משחק שמאפשר לכם בקלות רבה יותר גם לשנות את הסטייל שלכם במיניות שלכם, כי אתם מגדירים זאת כמשחק מראש. את תוכלי להרשות לעצמך, למשל, להיות דומיננטית יותר או להנחות אותו אחרת.