משבר זוגי: מעמד ציבורי ורגשות

תאריך פנייה: 10.05.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מלי
בעלי מסתיר ממני קשר עם אשה אחרת דחו
10.05.2010 • 09:10

אתמול לצערי התבהרו לי החשדות שלי ואומתו,בעלי אמר לי שהוא בפגישות עבודה בזמן שהוא נמצא עם משהי אחרת (מסתבר שהיא לומדת איתו באונ' והם "כביכול" למדו יחד)וגם היה מתקשר להודיע שהוא נתקע מבחינת תחבורה לחזור הביתה וגם נשאר לישון.הבחורה נשואה והיא בעלה ובעלי הסתירו זאת ממני ומסתבר לי שקרים על שקרים מגעילים שבעלי סיבן אותי.(היחסים הסתיימו כשהתחיל להתאהב בה או שגלשו מעבר לזה וזה לא סופר לי )בעלי כביכול התחרט וניתק את הקשר . כל זאת נודע לי מאותה בחורה שגם אני הכרתי אותה וזמן רב הריח לי שמשהו לא בסדר עד שאתמול התבהר לי הכלמה אני עושה??? לא נרדמתי כל הלילה לא הייתי מסוגלת לגעת בבעלי אפילו לדבר איתו היה לי קשה אני חנוקה בדמעות בעלי אדם דתי מאוד ודמות ציבורית ידועה אני מפחדת לפגוע במעמד שלו ולא האמנתי בחיים שאדם מוסרי כמוהו ובכלל היותו בעלי -קשה לי לעכל שהוא שיקר עלי כל כך הרבה כדי לבלות במחיצתה של אישה אחרת וההתאהבות בה בטוחהמה אני אמורה לעשות בבקשה

ד"ר אורן חסון
מעמד ציבורי, ומעמד אישי
12.05.2010 • 01:59

מלי יקרה,
אני מבין שהקושי שלך לפתוח את הדבר נובע ממעמדו הרם של בעלך. יש בזה הקבלה להאשמה בפלילים של ראש ממשלה, לדוגמא, או של אישיות ציבורית חשובה אחרת, כאשר עצם הגילוי והחשיפה הפומבית הוא חלק מהענישה, עוד לפני שמגיעים לבית המשפט. האם לכן, בדיוק בגלל אותה סיבה, הסתיר זאת גם בעלה של האשה האחרת? תמהני...דמות ציבורית שחוטאת, אמורה לקחת בחשבון שעונשה יהיה גדול יותר. אבל קשה לך לעשות את זה, כי את אמנם כועסת, אבל לא רוצה לפגוע בו. אני חושב שאת רגילה לשמור עליו ועל כבודו, כי זה מה שעשית עד עכשיו במשך כל הזוגיות שלכם – המעמד הציבורי שלו היה חלק מהמהות החברתית והמשפחתית שלו ושלך.לכן, את אמורה להחליט לאן את לוקחת את זה. אני חושב שלמרות המעמד הציבורי והדתי שלו, אין לך ברירה אלא ללכת, איתו ביחד, לייעוץ זוגי. אחרת תהפכי לקורבן עוד יותר גדול, על מזבח הקריירה שלו. אמנם תישארי גם את במעמד של אשת אישיות ציבורית מכובדת, אבל השאלה היא מה תהפכי להיות בעיני עצמך, מבינה? לא רק בעיני אחרים. קחי גם את עצמך, את רצונך ואת צרכייך בחשבון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083