משבר זוגי: חוסר וודאות וצורך בדחיפות
טלי
לפגועה
⌄
קודם קודם אני באמת מצטערת עבור הכאב שאת חשה, אני באמת אישית לא יודעת איך הייתי מגיבה לדבר כזה.האם יש לכם יחסים פתוחים, אתם מדברים הרבה על היחסים שלכם?יש גברים שאוהבים פלירטוטים אבל לא בוגדים, רק התהליך של הכרות עם אדם זר אוהבים. כדי לדעת בוודאות אם מעבר לכך יש גם בגידות, הייתי נכנסת לאתר שבו הוא רשום, גם אם שם בדוי ומתחילה להתכתב איתו, לאט לאט תגלי מה באמת קורה איתו.ולצערנו אם תגלי שהוא בוגד, אין דרך אחרת מאשר לפתוח את כל הקלפים על השולחן ורק לדבר. אני מבינה שאולי היחסים בינכם לא יחזרו לקדמו אך אין דרך חזרה, אולי גם תעזרי בייעוץ זוגי על מנת לא לפרק את המשפחה שלכם.בהצלחה...
פגועה
לפגועה
⌄
הייתודה על התייחסותךכבר פתחתי כרטיס במקביל באתר,,אני פשוט לא מסוגלת לחכות לזמן שהוא ואני נהיה במקביל באתר (אני מהעבודה והוא מהבית) ע"מ להתחיל לפתח שיחה שתגלוש בסוף לזה שיתן לי את מס' הפלא' שלו.אני מסתובבת כבר 3 ימים עם מיגרנות וחולשה נוראית והכל כתוצאה מזה..אם לא אדבר מחר מקסימום מחרתיים המצב הנפשי שלי ידרדר יותר...אני מקווה שאוכל לאמר לו את הכל,,אמנם ללא הוכחות חותכות ושהוא לא יכחיש הכל!!היחסים ביננו טובים מאד, גם כמשפחה וגם כבני זוג....ולכן עוד יותר קשה לי עם המחשבה שהוא חיפש ריגושים בחוץ.לגבי ייעוץ אני לא פוסלת אבל קודם כל צריכה לאמר את מה שאני חושבת ולראות את תגובתו, אם הוא מכחיש...אז???!אני ממש אובדת עצות...
סיגל
לפגועה
⌄
גם לי קרה שגיליתי שבזמן שאני לא בבית בן זוגי מסתכל על בחורות ערומות.(זה אולי נשמע מוגזם מיצידי אבל יש לי את הצידוקים לעמדתי)מאוד נפגעתי מזה. בכיתי יום שלם ועוד בעבודה. לא תפקדתי.בסוף דיברתי איתו על זה ואמרתי לו שזה הגבול האדום שלי.הסברתי לו את עמדתי וניסיתי להבין את החסכים שלו ממני, לא ממש הצלחתי.אבל עצם השיחה שאני אמרתי מה אני הרגשתי והוא אמר מה שהוא הרגיש (שלא ממש הבנתי), זה עזר להתחיל מחדש.והכי חשוב המצב הנפשי שלי התייצב, כי פרקתי את העול הזה.אם היית אולי יותר חזקה וממתינה באמת בשקט כדי לגלות עוד עובדות, זה היה טוב.אבל נראה שאת כמוני. וזה לא שווה את זה.אני לא בטוחה שעזרתי...
טלי
לפגועה
⌄
כדי שהוא לא יוכל להכחיש, את צריכה לעלות מולו ולהוציא ממנו אצ מירב הפרטים.כואב לי רק לחשוב שבן אדם חלק ממך יכול כל כך לפגוע בבן אדם מאוד יקר לו.אני בטוחה שאת מרגישה כרגע חולשה וכאב נפשי מאוד חזק, תיהיי חזקה גם בשביל ילדייך.את אוהבת את בעלך, אתם נשואים כבר 10 שנים עם ילדים, תנסי אולי אחרי כל המשבר לנסות לשקם ולבנות מחדש את האמון שלו בך...