משבר בנישואין: מה עושים?
אורטל
איני יודעת מה לעשות???
⌄
שלום ,
אני נשואה 3 שנים ,אני ובעלי עובדים באותו מקום עבודה ומכירים את אותם הלקוחות. בזמן האחרון בערבים בעלי מקבל שיחות לפלאפון שלו (בשעות גם לא סבירות),וכשהוא עונה אז אף אחד לא עונה מהקו השני ולי זה נראה מאוד מאוד חשוד.אז החלטתי לתת לזה קצת צומת לב!הפלאפון שלו רשום על שמי ולכן החלטתי לבדוק את העינינים,התקשרתי לנציג ושאלתי מה המספר שהכי מתקשרים אלוו וגם לגבי sms, ואז הנציג הביא לי מספר מסוים ותכף מיהרתי להתקשר לברר אכן של מי המספר???אז ענתה לי בחורה שדי מהר זיהתי את כולה אפילו קראתי בשמה וזו הכן הייתה היא,וניתקתי!כשבעלי הגיע הביתה דיברנו על זה והוא הכחיש ואמר שלא יכול להיות וכו... וכו...וכו....בקיצור הצליח לשכנע אותי!!!אחרי שבועיים התקשרתי לחברת התיקשורת והתחברתי לשרות דרך האינטרנט , שדרך השרות אני יכולה ליראות את כל שיחות היוצאות מהמכשיר וגם את כל sms (לא את התוכן רק שעה ותאריך ומספר) מסתבר שהבעל החמוד שלי שחשבתי ,לא מפסיק להתכתב אם אותה אחת בעיקר בשעות כשאני לא איתו! היה יום שפשוט כתב לה 40 sms כשאני הייתי בחופש בבית והוא בעבודה.אז הפעם אמרתי שאני פשוט היתקשר אליה ואדבר איתה בחורה לבחורה וכשהיתקשרתי..... הזדהתי מיד והיא פשוט ניתקה לי את הטלפון!!!אחרי שעתיים היתקשרתי שוב ופשוט אמרתי בבקשה תדברי איתי אני יודעת שזאת את אין לך מה לפחד, והיא פשוט מתנערת ואומרת שזאת לא היא ומנתקת(ואני בטוחה שזאת היא כי אני מזהה את כולה) !חשבתי בכל זאת שאוליי אני טועה בבחורה... אבל כשבדקתי בדף קישרי לקוחות זה אכן המספר של אותה בחורה וגם היתקשרתי לאחותה לבקש את טל שלה כדרך אגב,,,,והיא נתנה לי בדיוק את אותו המספר .אני ממש לא יודעת מה לעשות ...אני לא מפסיקה לפקות ומרגישה נורה אני לא יודעת מה להגיד לבעלי ואך אתמודד אם זה,אני חסרת עונים בבקשה תעזור לי.בתודה אורטל
ד"ר אורן חסון
ללמוד להיות חזקה
⌄
אורטל יקרה,
זיהית את קולה של הבחורה, זיהית את המספר שלה, סמכי על עצמך. עכשיו השאלה מה את רוצה לעשות עם המידע הזה. אם את חוששת שהוא יכחיש שוב, תוציאי קודם את פלט השיחות של הטלפון. אחרי הכל, הטלפון רשום על שמך. השאלה היא מה את עושה עם המידע הזה. אם את חושבת שיש סיכוי להציל את הנישואים האלה, אני חושב שהדבר הנכון עבורך הוא לנצל את המידע שיש לך ולדרוש ללכת ביחד ליעוץ זוגי. זה בתנאי שהאיש שלך רוצה להמשיך ולחיות איתך. אבל הדרך הזו גם תבהיר את הנקודה הזו. ובכל מקרה, את כרגע במצב של חוסר אונים, ואת צריכה למצוא כל מקור כוח נוסף שאת יכולה למצוא. היועץ הזוגי יוכל לסייע לך בזה. בנוסף, חפשי תמיכה של המשפחה, ושל חברים. אין לך ברירה, ובמצבך הנפשי את לא יכולה לשמור את הנתונים האלה לעצמך. התייעצי, בררי, וקבלי תמיכה, ועשי את ההחלטות שלך בעצמך בסופו של דבר. את חייבת לקחת את נקודת השפל הזו כמקום שממנו תגלי שיש לך כוח לקחת אחריות על החיים שלך, ולהתחיל ליזום, במקום להיות נגררת. אם תפעלי נכון, תגלי בעוד שנתיים-שלוש שאולי דווקא הארוע הזה שקורה לך, הפך להיות ארוע שעיצב מחדש את חייך, במקום שבו את הרבה יותר חזקה ויוזמת. זה תלוי בך.