טיפול עצמי ויציאה ממצב של חוסר אונים

תאריך פנייה: 11.12.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שיר
המשך הודעה משיר (4 הודעות קודם)
11.12.2006 • 20:15

ד"ר חסון ..אני כותבת עוד כיאני מרגישה ממש רע . איני יודעת מה קורה לי , אני מרגישה ממש עצוב -בשל האהבה אליו . אני מרגישה ריקנות עצומה אדירה - בלעדיו .. הוא היה אצלי היום (כמו שכתבתי לך), איני יכולה להתרכז במאומה . אני לא יודעת איך לחזור להרגיש רגיל . אני לבד כעט (אני , מתגוררת לבד - ונמצאת לבד במשך השבוע כאמור)..זה כבר שנים הולך ובא- הריקנות הזו , במקומות, טיולים.. (רק בעת עיסוקי המקצועי\בלימודים , -שם אני מרגישה טוב יותר..) המחשבה הזו עליו בכל מקום ..מה אני עושה?? אני .. לעיתים לא מבינה כיצד הגעתי למצב הזה ... זה לא אני ..ד"ר חסון.. אני כל הזמן חושבת עליו..כל הזמן ריקנות ועצוב . כיצד אחזור לעצמי ? .... אני לא יכולה שום דבר , רק דיבור איתו יעזור לי אבל אז.. כמו שהיה כבר.. הגלגל חוזר .... אבל .. איך אצא מזה ? הלא הוא מתקשר ו..איני יכולה שלא להשיב לו - או שלומר לו לא להגיע ..(הוא בכלל גם כך לא מגיע הרבה..) ההפך ...... אני מרגישה כעס עצום כלפיו .. וחייבת כל הזמן לומר לו .... ואז אולי לרגע ארגיש הקלה אבל .. הגלגל חוזר..אני רוצה פשוט לדעת - כיצד .. כיצד מתמודדים עם האהבה והתלות הזו?? אני גם פגועה.. ש- אני הקדשתי ומקדישה ואקדיש לו כל כך הרבה ממני ........והוא.... אני כבר .... מרגישה ממש .. למרות ההיגיון והצדק שלו , כואב לי כל כך .. אני חושבת בעתיד פשוט לרדת מן הארץ , וכך - לא נהיה נגישים אחד לשני .האם נכון ?.. הוא יושב אצלי כל כך חזק בפנים .... אנו בקשר אולי 9 שנים .. אני כל כך קשורה אליו .. מה אני עושה?אני רואה אותו מול עיני בכל מקום בעולם שהייתי , (לרב שהיתי לבד..)התחושה היא ללאשוםמוצא . אני לא רואה שום דבר שיעזור . להפך . ההרגשה לכל כוון .. כואבת וריקנית והוא . רק הוא . אני רוצה רק אותו .מה לעשות?.. למה זה קורה לי ? אין מוצא כעט -והוא - מי יודע ולעולם לא אדע מה באמת אני בשבילו...........אין . אין יציאה מהסבך..... הוא כבר שם..

שיר
ד"ר חסון,אני כל הזמן בוכה בגללו
13.12.2006 • 20:47

מדוע הוא במקום לעודד ולהתמודד-כשהנני אומרת לו על תחושותיי,הוא כועס.. ומתנהג קר כל כך, אני 9 שנים בקשר איתו. כל חיי סביבו,והוא, לעומתי, לא נותן לי כלום -- ולבסוף - מה שהוא אומר זה ש"זו טירחה .." וכו..מצידו..וכאמור כל מיני על שהוא צריך לדאוג למשפחתו ו..הרי הקשר והאחריות של הקשר זה גם שלו!!! ואם קש ה לי כי אני אוהבת אותו וחולמת אותו כל הזמן ושוכבת רק איתו בשעה וחצי שהוא בא (וכעט גם זה בקושי) ,אני כל השנים לא קיבלתי אהבה מאף אדם , ומה שהיה זה שהוא היה שם . האחראים לקשר ולאהבה הזו הם שנינו ולכן אם אני מרגישה כל כך אוהבת אותו-(כפי שתמיד אני אומרת לו) ,או מרגישה עצוב הוא צריך לעזור לי ויחד שנינו להתמודד . למה הוא כועס כשאני אומרת ....

ד"ר אורן חסון
יש חיים מחוץ לכלוב
13.12.2006 • 21:30

שיר יקרה,
את כל מה שהיה לי לומר לך, במסגרת הזו, כבר אמרתי. קראי שוב את תשובותי, כי אין לי מה לומר לך אחרת. את נמצאת בכלוב שרק לך המפתח לצאת ממנו. אני מציע שתלכי לטיפול אישי, כי זה דחוף. חבל על הזמן שאת מבזבזת ברחמים עצמיים, כשאת צריכה רק פוש קטן כדי לצאת משם, ואחר-כך עוד קצת תמיכה כדי לתת לך את הבטחון שיש חיים מחוץ לכלוב.ואם את לא יכולה להרשות לעצמך טיפול פרטי נסי טיפול נפשי בקופת חולים, גם אם זה ייקח זמן. ובינתיים, פני לער"ן. האתר שלהם נמצא כאן:http://www.eran.org.il/main.aspואם לא תקבלי את מה שאת רוצה שם, לכי בכל זאת לטיפול פרטי, כי את זקוקה לכל תמיכה שאת יכולה לקבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083