משבר בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 28.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבוד בעלה של אבודה
כמה אני טיפש!!!!
28.05.2006 • 14:25

לא מזמן בגדתי באישתי בפעם השנייה , היחסים בנינו אף פעם לא היו טובים.טעיתי ועד היום אני משלם את המחיר של לא להיות עם האישה שכול כך אהבתי לאהוב .ביום שישי אחרון גיליתי שאישתי שכול כך הרבה שנים אמנתי בעניים סגורות בוגודת בי או בגדה בי במשך שנים , גיליתי שהיא מסתובבת עם קונדום בערנק היא מכישה שזה לא שלה .במשך שבוע אני בוכה לה כמה שקשה לי בלעדיה והיא בשלה שלא בטוחה.דק' שנים יש לה משהוא אחר והיא כול הזמן נתנה לי הרגשה שאני זה שהורז את היחסים בנינו , לפני 4 שנים עשתה הפלה לאחר שלושה חודשים בטענה שאני לא רציתי את הילד ולפני כשנה עברה עוד הפלה בטענה שזאות הפלה טבעית . אני כבר לא מאמין לה ההפלות הלו באו כי היא פחדה שאני ידע מה בדיוק קרה . דק' אני לא כועס כבר על הבגידה אני כועס על השקרים ,במשך יותר מי חמש עשרה שנה משכה אותי שולי כן אולי לא ובחיים לא ידע להגיד לי מילה טובה או לפרגן והיום דק' מתברר שהיא הייתה הרבה יותר גרועה ממני . דק' מה אני עשה ? אך אני יכול להתגבר על כול זה אני ממש אוהב אותך קשה לי דק' . אני פוחד ששניי הילדים שיש לנו יתברר שהם גם לא שלי ??!!!

ד"ר אורן חסון
לגלות את מה שאי אפשר
31.05.2006 • 00:55

אבוד יקר,
נשמע לי שמרוב כעס, על עצמך ועל זוגתך, אתה לא יודע כרגע מה אתה רוצה. לא כתבת אם אתה מבקש להישאר איתה, וגם לא אם אתה רוצה לעזוב.להתגבר על הרגשות הקשים שלך (קנאה/כעס/עלבון) לא יהיה קל. אבל אם אתה רוצה להשאר איתה ואם היא רוצה להישאר איתך תצטרך לעשות את זה. והיה ולא תרצה להישאר איתה, תצטרכו ללמוד איך להיפרד באופן שיקטין את הכאב, וישמור על שלוותם של הילדים.אני מתרשם שאתה לא רוצה להשאר איתה, אבל גם שמאד לא ברור לך לאן אתם הולכים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083