משא ומתן על פרידה: מה קורה בזוגיות?

תאריך פנייה: 15.05.2011 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
רונית
להחזיר גבר הביתה (רגשית)
15.05.2011 • 10:55

שלום
!אני רוצה בבקשה לקבל עיצה כיצד ניתן להחזיר רגשית גבר הביתה פשוט חברה טובה שלי אשר בעלה בקשר עם מישהי מס' חודשים היא ככל הנראה מאוהבת בו אך לא ידוע בוודאות אם זה כך גם מהצד שלו מה שאנחנו כן יודעות שהם מדברים מס' פעמים ביום לפעמים נפגשים לפעמים לא בכל מקרה חברה שלי ובעלהגרים יחדהיא הציעה לו לעזוב אם יוותר על הבית והוא לא עוזב מה שאני מבקשת זה עזרה כיצד ניתן להחזיר אותו ואת הראש שלו לבית ולילדים הוא פשוט בורח מהמציאות שהיא קשה (חובות ,ילדים וכו)ובורח אליה אך אני יודעת שמשהו השתבש אצלו ושכן אפשר לשנות זאת איך אני יכולה לעזור לה.

מאיה
להחזיר גבר הביתה (רגשית)
15.05.2011 • 18:31

אני בעצמי גיליתי (דרך שמועות) שגיסי בוגד באשתו ולא יודעת מה לעשות עם המידע הזה ?!! השמועות אומרות שהיא לא יודעת שבעלה בוגד בה אבל מצד שני נפגשנו איתם לפני יומיים והם נראו מאד מרוחקים ולא מחוברים ואפילו זרקו כמה מלים מוזרות אחד לשניבכל אופן אני החלטתי לא להתערב ולא לדבר עם גיסתי או לשאול אותה כי אלה עניינים אישיים ואולי היא החליטה פשוט לסלוח לו ולנסות להחזיר אותו הביתה "רגשית "

ד"ר אורן חסון
משולש או זוג? מה באמת קורה שם?
15.05.2011 • 22:59

רונית יקרה,
מאחר שאיני מכיר אותו, לא יודע מה מניע אותו (ויש כל כך הרבה אפשרויות), אז אני לא יודע איך להחזיר אותו רגשית. מצד שני, אני מבין שהם כרגע בקונפליקט כלכלי, ובעצם, יותר מאשר חושבים איך לחיות ביחד, הם עסוקים במשא ומתן על תנאי הפרידה. או אולי משתמשים במשא ומתן הכלכלי, על תנאי הפרידה, כדי לדון בתנאי ההשארות ביחד. ולהערכתי, ייתכן גם שכל הסיפור הזה שלו, אם הוא באמת לא מאוהב באותה אשה, הוא נסיון להכאיב לחברתך, כחלק מהמשא ומתן על החיים המשותפים. את זה אפשר לפתור טוב יותר ביעוץ זוגי, אם הם יסכימו ללכת אליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
שמועות על הגיס הפרפר
15.05.2011 • 23:00

מאיה יקרה,
אני מניח שגיסך הוא אחיו של אישך, ולא האיש הנשוי לאחותך. שאז אולי לא היית שואלת את השאלה הזו.נדמה לי ששניהם לא ממש קרובים אליך. לפחות, לא מספיק כדי לדעת מה באמת קורה שם. ולכן החלטתך כנראה נכונה. מה עוד שאת מדברת על שמועות...

בברכה,
מאיה
לד"ר אורן חסון
16.05.2011 • 09:50

נכון מאד אני מדברת על גיסי (אח של בעלי ) ואנחנו בכלל לא קרובים . אפילו בעלי שסיפרתי לו על השמועות החליט שהוא לא מדבר על זה עם אחיו אלא העדיף לספר לאבא שלו שהוא יותר בקשר איתו וכמובן הסתירו את כל השמועות מחמותיבעלי אפילו לא רוצה לשאול את אבא שלו מה קרה בעניין ומה היתה התגובה של אח שלואני סיפרתי למורה שסיפרה לי על השמועות האלה שגיסי וגיסתי מסתדרים טוב מאד ביחד ושנפגשנו איתם והם נראים מאד טוב ונוח להם אחד עם השני (למרות שמה שראיתי הוא ממש ההפך) אבל מכיוון שמדובר במשפחה שלי אני מעדיפה גם לא לחשוף עניינים פרטיים ולא לתת לאנשים מידע עסיסי כי זה מה שהם מחפשיםאבל אני עדיין תוהה אם לספר את זה לחמותי ? אבל אני כמעט משוכנעת שלא צריך וכי כלום לא יצא מזה - אני אצא אדם רכלן בעיניהם אז עדיף בכלל לשכוח מכל הסיפור הזהבתוך תוכי אני מרגישה שאכן גיסי בוגד באשתו אבל שוב זה לא ענייני ,אשמח לקבל ממך פידבק ותודה

ד"ר אורן חסון
מענה לשאלה
19.05.2011 • 00:11

מאיה יקרה,
אני מתרשם שבכך שאמרת שזה לא עניינך, ענית בעצמך על השאלה.

בברכה,