מרחק מהורים: איך לשמור על הזוגיות

תאריך פנייה: 24.10.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
דודו
בעיות זוגיות בגלל משפחה
24.10.2011 • 21:44

אז ככה אני גורש בן 31 אני במערכת יחסים מאוד רציני ואף לקראת חתונה לאמא של חברתי תמיד הפריע לה שאני גרוש, יש לציין כי בתקופה זו אנו גרים אצלהם בבית ,לפני כשבוע התגלה כי אחותה נכנסה להריון (היא לא נשואה ושיש לה חבר היושב הכלא) ע"מ לבוא ולעזור לראות מה לעושות ע"מ שהיא גם תתחתן אני וחברתי הצבנו עובדה כי אנו לא משנים את התאריך וכן שהיא תתחתן אחרינו בעיקבת זאת החל ריב גדול בבית ונאמרו עלי דברים מואוד פוגעים שאני בנאדם סוג ב' בגלל שאני גרוש וכי אני לא מספיק טוב בשבילה ואף אמרה כי האסיר יותר טוב ממני ועדיף עליף דברים אילו הם מאוד פוגעים ואף רומסים את כבודי אני וחברי עזבנו לכמה ימים את הבית להורים שלי , היא חזרה אני עדיין אצל הורי אני ממש לא יודע מה לעשות האם הדברים האילו ישפיעו על המשך הזוגיויות שלנו ושדברים האילו לא יחזרו אומנם אמא שלה לאחר שיחה בניהם התנצלה על הדברים אבל אני לא חושב שהתנצלות היא מספיקה,(יש לציין כי לבסוף אף הקדמנו את החתונה ) , אני לא יודע אם גדי להמשיך את הקשרר ביננו למרות שאנחנו עדיין מואהבים

ד"ר אורן חסון
הכל תלוי ביכולת שלכם ליצור מרחק
25.10.2011 • 16:57

דודו יקר,
עושה רושם שזו התחלה לא בריאה, לפחות בקשר עם ההורים שלה. עם זאת, אני מתרשם שהחברה שלך דווקא איתך בתהליך. ולכן, השאלה מה הלאה (שלא שאלת אבל התכוונת אליה) קשורה ליכולת שלך ושלה להתמודד עם לחצים מסוג זה. כדאי שתיקח בחשבון שאלה ההורים שלה, ולשאול את עצמך אם תצליחו לשמור על מרחק מספיק גדול כי להתנתק מהשפעותיהם על הזוגיות שלכם. זה תלוי בעיקר בך ובאישיות שלך, ובחברתך ובאישיות שלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דודו
הכל תלוי ביכולת שלכם ליצור מרחק
25.10.2011 • 23:11

קודם קול תודה על התשובה ,ונכון בת זוגתי איתי ומאחורי בכול הסיפור אנחנו ביחד מאוד חזקים ,מה שכן תוך כדי נוצרו עוד כמה סיטואציות לא נעימות ההרוגים שלי ששמעו על הסיפור מאוד נפגע ופגועים הם הלכו ישר וסיפרו לכול האחים שלי (אחד מהם גרוש ושני בתהליכים שניהם מעל גיל 28) והם החלו גם להתערב בסיפור מבחינת זה שהם רוצים לבוא לאמא של חברה שלי ולדבר איתה ואילו גם אם זה יגרום לפיצוץ ולהפרדה בנינו ניסית להסביר להם שאני לא מעוניןמבכול זה ומבקש לא לעשות את זה ולא להתערב בנושא דבר זה גרם למריבה מאוד גדולה אצלי בבית וכרגע ני לא מדבר עם אף אחד מהם למעט אחי הקטן שבצבא והוא מבין אותו מה עלי לעשות ואיך להתנהג איתם??!!

ד"ר אורן חסון
משתי המשפחות גם יחד...
27.10.2011 • 23:13

דודו יקר,
אני מניח שאתה אמור לעשות עם בני משפחתך בדיוק את מה שאתה מצפה שבת זוגך תעשה עם בני משפחתה. והכל תלוי בחוזק שלכם, וביכולת שלכם ליצור מרחק משתי המשפחות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אורית
בעיות זוגיות בגלל משפחה
07.12.2011 • 12:42

הי דודושמי אורית ואני בדיוק עובדת על סדרה דוקומנטרית העוסקת בנושא שפתחת פה. מטרת הסדרה היא ללוות ולעזור לזוגות במצבכם.אשמח מאד שתיצור איתי קשר ואתן לך פרטים נוספיםאורית0527766188