מצפון, בתולים ונישואין: מה לעשות?

תאריך פנייה: 14.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלוה
בתולה או לא?
14.12.2006 • 22:08

בזמן האחרון לי ולחבר שלי יש הרבה שיחות אישיות, על החיים וכול מיני נושאים.. ממש שיחות נפש..והוא אמר לי שלא היה מוכן להתחתן עם בחורה שהיא לא בתולה, גם אם הוא ממש אוהב אותה ובקשר רציני אבל ידע שהיא לא בתולה זה יעשה לו חשק להגיד לה 'להתראות' ככה הוא אמר לי.. ושאין מה לעשות הוא בנאדם כזה..עכשיו אנחנו מאוד אוהבים, הוא חשוב לי, אני חשובה לו.. אבל הוא חושב שהוא היה הראשון שלי.. וכואב לי שאני משקרת לו.. הרי עובדה כזאת משנה הכול! לפחות מבחינתו.. ואני לא יודעת מה לעשות.. אני לא מרגישה עם זה כ"כ בנוח שהוא בטוח שהוא הראשון שלי.. ואני כול הזמן אומרת לו שמה שחשוב זה לא מי הראשון אלא מי האחרון.. אבל אני גם לא מוכנה לסכן את היחסים שלנו ולהגיד לו שאני לא הייתי בתולה.. מה לעשות? לספר לו או לא? גם אם תגידו לי לספר אני לא אעשה את זה.. אבל בכול זאת חשוב לי לשמוע את דעתם של אנשים.. פשוט מה שהיה היה.. וכמו שהזכרנו לא פעם בשיחות שלי עם החבר לא משנה מה היה אלא מה שעכשיו ומה שיהיה.. שכחנו את כול העבר.. אז למה להרוס משהו יפה במשהו שלא קשור בכלל אליו.. הרי לא בגדתי בו..????????????

ד"ר אורן חסון
המצפון, הבתולים והתוצאה הלא רצויה
16.12.2006 • 22:00

אלוה יקרה,
לייסורי מצפון יש משמעות וחשיבות בהכנסה שלנו לתלם החברתי, כי בממוצע זה בדרך כלל עובד לטובתנו, אבל במקרים כמו שלך הם גם עלולים להזיק. קחי זאת בחשבון. אם יש סיכוי טוב שהוא יוכל להיפתח ולצאת מהקבעון שלו להתחתן עם בתולה, את יכולה לספר לו. אם רוב הסיכויים שהוא יחליט, אם תספרי לו, שהוא לא יתחתן איתך, ואם אין סיכוי ממשי שהוא יגלה זאת אחרת, אז מוטב שתחביאי זאת היטב היכן שהוא אצלך בפנים, ותתחילי לשכוח מכל העניין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083