החלטות קשות בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 14.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שובל אלימלך
עם מי משניהם אני רוצה לחיות?
14.12.2006 • 23:14

שלום,
שמי שובל ואני בת 32.נישאתי לפני 5 שנים לגבר נעים טוב לב ודי יציב.כבר מהשנה הראשונה התחלתי לחשוש מכך שהאהבה לא צומחת למרות התנאים(אדם טוב,אוהב,מפרגן..)אדם כריזמטי אחר שבה את ליבי ונחנו מנהלים מערכת יחסים של בני זוג.כן, אני בוגדת בבעלי!!מצד המאהב יש לחץ להנשא לי (לסיים את הקשר הנוכחי)למרות שהוא מעניין מרגש,אוהב אותי(כך לפחות נראה),אני חוששת לעשות את הצעד.שאלות של מה יקרה אם אעזוב את בעלי?מה עם המשפחה?מה עם אעזוב את בעלי ובסוף אשאר לבד?ובכלל אני לא מצליחה לבודד את הרגשןת האמיתיים שלי לגבי כל אחד מהגברים שלי.מה את מציעה?איך אדע אם אני לא מפספסת את אהבת חיי?הצילו!

ד"ר אורן חסון
הימור של החיים: החלטות קשות
16.12.2006 • 22:15

שובל יקרה,
ראשית, אני מקווה לטובתך שהשם שהשארת כאן אינו שמך האמיתי.השאלה שאת שואלת היא שאלה מאד קשה. אין ספק שהיא מגיעה מתוך התלבטות עצומה, שאחת הסיבות שהיא קשה לך היא גם שאין לך כל כך עם מי להתלבט, כי לכמה אנשים את יכולה לספר את זה?את לא יכולה לדעת אם את מפספסת את אהבת חייך אם תעזבי את בן זוגך (ולא כתבת אם יש לך ילדים – אני מניח שיש), ואת לא יכולה לדעת אם תשארי בסוף לבד או לא. הגעת למקום שבו את צריכה להמר, והשאלה היא אם את רוצה להמר על סכום נמוך יותר ובטוח, או על סכום גבוה יותר ולא בטוח. את גם לא יודעת איך בן הזוג החדש שלך, אם הוא יישאר איתך (ואת יודעת שלחיות עם מישהו יכול להיות אחרת לגמרי מאשר להיות איתו ברומן שאינו מחייב), יתייחס לילדים שלך, וגם לא מה יספר האיש שלך לילדים שלך מאוחר יותר. זה הימור, ואני חושב שאם את לבד מדי בתוכו, לכי לטיפול כדי שיעזור לך להבהיר לעצמך מה את רוצה ואיך עושים את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083