מציאת מטפל זוגי: המלצות והתלבשות
מ
יחסים על שרטון
⌄
שלום
אני בת 27 ובעלי בן 34 , נשואה 3 שנים + ילדה מהממת בת שנהמזה מספר ימים הזוגיות שלי ושל בעלי מדרדרת, דבר שקורה כל מספר חודשים בערך. הסיבה העיקרית לכך היא שבעלי שומר הכל בבטן וברגע שמגיעים מים עד נפש אזאי המריבה מתחילה.כרגע בעלי מדבר על גירושים מסיבות של חוסר התאמה , לטענתו. אני חושבת שהוא פשוט מאד לא מוכן להתמודד עם בעיות ( זה אצלו באופי ) . כמובן שהוא לא בטוח בעצמו אך מציק לו שעל אותם דברים אנחנו רבים בסופו של דבר.בעלי מאד אוהב סדר ונקי וטוען כי אין בינינו חלוקה שווה (הוא עושה יותר ) וכי אני לא מסודרת ונקייה מספיק ולכן הוא בסופו של דבר מתרגז ( לא מקבל אותי איך שאני ) . בנוסף, לעיתים יש לנו חילוקי דעות באיך לחנך את הילדה. לדעתי חוץ מזה אין הרבה בשר בטיעונים שלו ולכן אני כ"כ מתעצבנת. אני חושבת שאנחנו מוחרכים להגיע לטיפול ויעוץ זוגי כדי להתגבר על העניינים.רציתי בבקשה לקבל המלצה למטפל זוגי מצוין באזור ב"ש. הייתי רוצה להגיע אליך אך מפאת המרחק יהיה לנו קשה.תודה מראש, וסליחה על ההודעה המבולבלת.
ד"ר אורן חסון
למצוא מטפל זוגי בבאר-שבע
⌄
מ יקרה,
מבחינת המרחק, באמת יהיה קשה מאד להגיע אלי. העניין הוא שאני לא מכיר מטפלים זוגיים באזור שלך. נסי לחפש ב"פנקס הפסיכולוגים", אבל לא תקבלי שם המלצות, אלא רק שמות. דברי עם השמות האלה בטלפון, ונסי לקבל התרשמות ראשונית, לפני שתגיעו לפגישה. לפעמים שווה אולי אפילו להגיע לפגישה ראשונה עם יותר מיועץ אחד, ולהחליט אחר-כך, לפי התחושות של שניכם.