מציאת בת זוג: תחרות, שטחיות וחוסר ביטחון

תאריך פנייה: 16.05.2016 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חגי
מציאת זוגיות
16.05.2016 • 03:29

לילה טוב
השעה די מאוחרת והחלטתי לכתוב , לשתף, לשפוך את הלב בסנג העברי.
נעים מאוד חגי בן 25 רווק (לא גאווה כל כך גדולה) אני בחור נאה מאוד עם חוש הומור מאוד מפותח
אני חושב או במחשבה שניה די בטוח שאני יכול להעיד על עצמי שלא מעט אנשים מכירים אותי בדמויות שונות
יש אנשים שיגידו שאני מחייך המון, יש אנשים שיגידו שאני רגיש מאוד, ויש אנשים שיגידו שאני רציני מאוד
אני חושב שזה גם די הרבה תלוי במצבים שאנשים נחשפו אליי או יותר נכון אני נחשפתי אליהם
אני קצת מהרהר למה כתבתי את כל זה , אולי זה נבע מתוך מנגנון הגנה עצמית? ייתכן.
אני כבר תקופה לא קצרה מחפש זוגיות, אני רשום לכמה וכמה אתרי הכרויות אני חושב שזה נבע מתוך האמונה שככל שאני ילחץ על ההדק אהבה ככה הוא יפלט החוצה יותר.
אבל אני מרגיש כמו ברולטה רוסית שההזדמנות מגיעה היא תמיד חומקת מין ידי יכולה להיות שיחה די נעימה בנינו דוח שיח לעניין עם קצת חוש הומור אבל בשלב מסוים משהו קורה משהו משתבש הבחורה נעלמת.
בהתחלה ניסיתי לחקור את השיחה לעשות הבדלים בין שיחות אחרות לא מצאתי סיבה אמיתית
האם מציאת זוגיות היא פרוייקט מאוד גדול?
האם שיחה יכולה להוביל לאדישות גם אם הכימייה טובה?
האם הרגשות שאנו מרגישים נותנים לדמיון של השיחה לקבל פידבק שונה לגבינו?
האם אפשר למצוא זוגיוץ מבלי להישתמש בספר החוקים שכולם קוראים?
האם עליי לנהוג בצורה אחרת על מנת למצוא זוגיות אמיתית
אני חושב שהמילה הנכונה היא אהבה..
אשמח לעצה או חוות דעת
תודה

חגי.

ד"ר אורן חסון
זו שגם אתה תתאים לה
16.05.2016 • 14:21

חגי יקר,
אולי יותר מאי פעם, מציאת בת זוג הפכה להיות תהליך תחרותי. המצאי (הזדמנויות) גדול מאד, הן לך והן לה, וקשה לך, אולי, להתעכב על מישהי כשיש ספק קל, כדי לבדוק עוד ולתת צ'אנס לאהבה, אבל גם קשה לה, אולי, להתעכב אתך, אם יש ספק קל, כדי לבדוק עוד ולתת צ'אנס לאהבה אתך. התהליך הוא לא רק יותר תחרותי, כי יש יותר הכרויות ויותר הזדמנויות, אלא גם יותר שטחי. בתחילתו, לפחות. למה זה פוגע בך יותר מאשר באחרים? - אני לא יודע. קודם כל, כי אני לא בטוח שזה פוגע בך יותר מאשר באחרים. שנית, כי תמיד קל לראות את אלו שהצליחו להתגבר על הקשיים הללו, ולהישאר עם מישהו ועם מישהי, להתמיד, ללמוד, להחליט שמתגברים על חוסר שלמות, ונותנים מקום לרגש לתפוס מקום, כדי להעמיק את הקשר.מבלי להכיר אותך טוב יותר, לא אוכל לתת לך תשובות ברורות. האם אתה לא משדר עניין מספיק? האם אתה פוגש בעיקר נשים שמעריכות את עצמן בדרוג המצליחנות יותר מאשר אותך, ולכן ממשיכות הלאה? האם אתה לא משדר משיכה, ואולי הומור, או עניין? האם זה חוסר ביטחון? האם זה כי אתה נוטה לקבוע פגישות עם נשים שטחיות יותר? - המון שאלות, ואלו רק מעט מהשאלות האפשריות, שאין לי תשובה עליהן, ולכן אני לא יכול לתת לך תשובה מדוייקת. אתה כן מעריך את עצמך, וזה חשוב. אבל זה לא אומר שאתה גם משדר ביטחון עצמי, או יודע לפלרטט (מחשבה שעלתה אצלי כי אתה מדבר על "שיחה די נעימה" ו"דו שיח די מעניין עם קצת חוש הומור", שנשמעים, איך לומר, קצת יבשים - ואני לא יודע אם זה באמת כך, או שאתה מדבר עכשיו במכוון באופן קצת מינורי).התייעץ עם חברים. ברר עם ידידות שלך מה התדמית שאתה יוצר אצל נשים. אני לא אומר שבהכרח אתה צריך לנהוג אחרת. יתכן שאתה פשוט צריך יותר סבלנות, ואולי גם לדעת לחפש נכון יותר את זו שגם אתה תתאים לה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083