ייעוץ טלפוני חד פעמי
הכל לטובה
הכל מהכל
⌄
ד''ק יקר.
איך אדע מה קרה לי ומה השתנה בי ? איך אמצע באמת את האיזון בין העולם הריגשי שלי ןהצפי שלי ? איך אתאזן אני מרגישה שאני בחיפוש עצמי אני מאמינה שכשאפתור זאת כבר לא אהיה בחרדות בעזרת השם . ודוקטור הבחור שגורם לי לטוב אך אין לי משיכה כלפיו האם להמשיך להשאר איתו לדעתך ? המשיכה אולי תחזור או שזה גורם לי לתסכול יותר ? השנתיים הקשות שעברו עלי ללא זוגיות ובבדידות עם המון עצירות וסירובים גם בזוגיות וגם בעבודה גרמו לי כנראה לעצב ולמועקה .אולי הבנתי שלא הכל פשוט התבגרתי ראיתי הרבה צביעות ושלא הכל בשליטתי . האם תוכל יותר לפרט לי ולפשט לי את תשובתך בתודה
ד"ר אורן חסון
להתחיל בייעוץ טלפוני חד פעמי?
⌄
הכל לטובה יקרה,
המכתב הנוכחי שלך רק מחזק את דעתי במה שהצעתי לך. כפי שזה נראה כרגע, המחשבות שלך והרגשות שלך לא מאורגנים, וזה מבלבל. אולי זו אחת הסיבות להתקפי החרדה שלך. אני לא יודע אם קראת בקישור שהצעתי לך לקרוא בתשובתי הקודמת, אבל אני חושב שטיפול יכול לעזור לך. אם תרצי, אני מזמין אותך לייעוץ טלפוני חד פעמי(לחצי על הקישור!), שהוא בעלות מוזלת. נראה לי שאת צריכה הכוונה של יותר מאשר התייעצות במסגרת שהפורום הזה יכול לספק. ואם תחשבי שטיפול ממושך יותר יכול לעזור לך, נוכל לדבר גם על הצרכים ועל האפשרויות, בין אם זה יהיה איתי ובין אם זה יהיה עם מטפל אחר.ואם את שואלת את עצמך: האם כל מה שאני צריכה הוא בן זוג אחר? - התשובה היא אולי. יתכן שהחבר שלך היה יכול להתאים לך, לו היית במצב נפשי אחר, כמו למשל, אולי, לפני שנתיים. יתכן. אני לא יודע. כרגע, את לא בטוחה בשאלה הזו, אבל גם נראה לי שאת בכלל לא בטוחה ביכולת שלך למצוא בן זוג אחר, ולפחות לא באופן מיידי. אולי גם התחושה הזו "תוקעת" אותך. גם האמונה שלך בעצמך, ובניית ההערכה העצמית שלך, היא משהו חשוב לדבר עליו בטיפול.