מציאת אהבה לאחר פרידה

תאריך פנייה: 01.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דלטה
להתאהב בחיים מחדש
01.10.2005 • 13:10

אני מרגישה מאד בודדהאני בתחילת שנות ה-20מעולם לא היתה לי מערכת זוגיתמישהו שיאהב אותי..לא מזמן התנתקתי ממישהו שהיה האדם הכי קרוב אליי במשך כמה שניםלא היינו ביחד אבל היינו קרובים ברמה הנפשית רגשית ואפילו מבחינה פיזית היינו צמודים אינטנסיבים אחד לשני ומרעיפים חיבה כל הזמן (נשיקות חיבוקים נגיעות ליטופים)עכשיו אני מרגישה שאני זקוקה יותר מתמיד לאהבהאבל לא מצליחה למצוא אותהולא בטוחה שאני מספיק מרגישה נוח אם עצמי לקבלאבל אני משתוקקתואני מוכנה לעשות כל מאמץרק שתגיע אליי כבר האהבהלמה היא לא מגיעה?!?!?!אני כל כך עצובה.

ד"ר אורן חסון
להתאהב בחיים מחדש
05.10.2005 • 11:02

דלטה יקרה,
הקושי באהבה הוא שהיא לא מגיעה רק כי אנחנו רוצים. לפעמים היא אפילו מגיעה כשאנחנו לא רוצים בה בכלל, ולפעמים מרוב רצון אנחנו מחמיצים הזדמנויות. ובכל מקרה, ככל שנוח לנו עם עצמנו יותר, כך יותר נוח לאחרים להיות איתנו, ויותר קל למצוא אהבה. הצורך שלך טבעי וברור, ובעיקר לאחר אובדן קשר קרוב כל כך שאת מרגישה בחסרונו. אבל לא סיפרת על ההזדמנויות שיש לך או אין לך ליצור קשרים. הזדמנויות כאלו קורות בעיקר תוך כדי לימודים, עבודה ובילויים, ולא פעם בסיוע מאגר גדול של חברים וחברות. תבני לך תשתית של חברים ומעגל אפשרויות, מעגל החברים והחברות יקטין את העצבות שלך, ויהיה לך קל יותר למצוא אהבה, וגם לקבל אותה כשהיא תגיע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083