מסרים כפולים בזוגיות

תאריך פנייה: 03.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוש
לא יודעת לאן?
03.04.2012 • 18:40

שלום
ד"ר חסון אני בת 26 והכרתי גבר בן 34 לפני חצי שנה. ניסנו בהתחלה להכנס לקשר זוגי אך לאחר 4 פגישות הבנו שזה לא מסתדר כי הוא עובד הרבה שעות החלטנו להיות ידידים שמרנו על קשר בסופשים תמיד יצאנו יצא מצב שאם הזמן שאני פיתחתי רגשות אליו לפני שבועיים חזרנו מחו"ל שעשינו ביחד 10 ימים שם גילתי שהוא בקשר עם אחרת זה פגע בי ושבר אותי מאוד כשסיפרתי לו את רגשותי אליו אמר שהוא מבין והוא רק מרגיש אליי קרוב יש לו רגש אבל זה לא חזק מספיק הוא אמר שהוא נמצא באי וודאות ביני לבין הבחורה שהכיר שהיא בת 24 מצד שני כשאמרתי שאני ילך ויכיר גבר אחר..אמר שיהיה לו מאוד קשה לקבל זאת ואני אהיה לו פיסופוס מאוד גדול! אני אוהבת אותו אנכנו עדיין נפגשים למרות שכרגע מנסה קשר נוסף אני לא יודעת מה לעשות ומצד שני אני גם לא מרגישה שיש לי כוחות להכרות חדשה עכשיו מה לדעתך כדי לעשות?

ד"ר אורן חסון
מסרים כפולים
05.04.2012 • 18:08

נוש יקרה,
מוזר, אגב, שהוא בקשר עם אחרת, ויוצא לחו"ל לשבועיים איתך, לא? הוא כרגע, מתוך בלבול או כמניפולציה, מעביר לך מסר כפול: כדי שתישארי איתו, אבל ללא שייתן לך ביטחון שהוא רוצה אותך כבת זוג. כל עוד זה עובד לו, הוא ימשיך כך. אם לא תאפשרי לו, הוא יצטרך להחליט. זה לא בהכרח יהיה לטובתך, אבל לפחות תדעי מה הוא רוצה או לא רוצה ממך, ומשם והלאה תהיה לך זכור בחירה. כשהוא מעביר לך מסרים כפולים, במידה רבה הוא שולל ממך את זכות הבחירה בחיים שאת רוצה לבחור לעצמך, כי הוא לא אומר לך מה הוא רוצה, ומשלה אותך כאילו תקבלי מה שהוא לא רוצה או לא מסוגל לתת לך. זכותך לדרוש ממנו להיות ברור, ואם הוא לא מצליח, תביני מזה שהוא לא רוצה אותך מספיק. זה לבד, לאחר תקופת החלמה, ייתן לך את הכוח שאת מחפשת להכרות חדשה. כשהוא משלה אותך, הוא שולל ממך את הכוח הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083