מסרים כפולים בזוגיות

תאריך פנייה: 30.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבולבל
נורא מבולבל
30.07.2006 • 15:37

הייתה מערכת יחסים לא פשוטה עם אישתי לה אני נשאי לה 16 שנה .בגדתי פעמיים כאשר הפעם השנייה הייתה אישה שבזכותה פתאום אני למדתי להיות רגועושלם עם עצמי .אבל קורה ד"ר שלא משנה מה אני תמיד חושב ורואה את אישתי , חושב עליה גם במצביים הכי אינטימים . אנחנו לא חיים ביחד מזה כשבעה חודשים ואני עדיין חושב ומתגעגע אליה.עכשיו היא מציעה לי ללכת לטיפול זוגי כדי לנסות לשקם את מערכת היחסים שלנו , היא טוענת שהיא אוהבת אותי ושכול הזמן חושבת עליי . אלו היו דברים שאף פעם לא קרה , היא אף פעם לא אמרה שהיא אוהבת או שהיא מתגעגעת או הראתה לי קצת חמימות . עכשיו היא אומרת שהיא תעשה הכול כדי לא לחזור על אותם טעויות .אני נורא פוחד ד"ר , לא יודע מה לעשות מי צד אחד יש אישה שמאוד אוהבת אותי ומקבלת אותי כמו שאני ומצד שני יש אישה עכשיו טוענת שהיא אוהבת אותי ורוצה שנחזור להיות יחד שלא יכולה להיות בלעדי .ד"ר מה אני עושה אני נורא מבולבל , אני מרגיש לא טוב עם כול המצב הזה , והכי גרוע שאני לא יכול להתנתק לא מזאת ולא מזאת . תעזור לי ד"ר לא יכול להמשיך ככה נורא קשה לי ופתאום לא ידע להגיע להחלטות וגרוע מכול שאני כבר לא חושב כדי לא לפגוע בהן .ד"ר בבקשה ממך תעייץ לי או שתגיד לי משהו שאני יכול לעשות בלי לפגוע בהן , לא משנה עם אני יפגע רק לא לפגוע בהן בבקשה .ד"ר תודההמבולבל

ד"ר אורן חסון
מסרים כפולים
01.08.2006 • 01:23

מבולבל יקר,
גם אתה וגם אשתך נתתם מסרים כפולים רבים זה לזו בחודשים האחרונים. אני חושב ששניכם לא בדיוק יודעים מה אתם רוצים. התחלתם ביעוץ זוגי, והפסקתם באמצע. קח בחשבון שמה שלא תעשה, תפגע באחת משתי הנשים. ואם לא תעשה דבר, הרי תפגע בשתיהן ואולי גם תישאר לבד. אני חושב שכדאי שתמשיכו ביעוץ במקום שבו הפסקתם, לפחות כדי שתדע להחליט. ואם תחליט, בסופו של דבר, להיות עם אשתך, ייעוץ זוגי יוכל לסייע לכם להימנע משגיאות מן העבר. זה לא מבטיח דבר, אבל זה עשוי להגדיל את הסיכוי שיהיה טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083