מסרים כפולים: איך לבחון את רצונו?

תאריך פנייה: 16.12.2009 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אלמונית
בלבול מצדו
16.12.2009 • 19:42

היה לי חבר שנתיים נפרדנו לפני חודשיים ... כבר ידענו שזה יקרה זה כבר היה ידוע שמוביל לפרידה פשוט פחדתי מהלבד חיפשתי גבר אחר .... לאחר שבועיים של הפרידה שהיה לי מאד כייף ואושר הגיע הבחור ..... מהרגע שראיתי אותו פשוט ראו את העיניים שלנו .. זה נקרא אהבה ממבט ראשון גם אצלו .... מאותו יום התחלנו להיות ביחד הרגשתי כמו שבחיים לא הרגשתי פרפרים וגם מצדו הכל היה פשוט מושלם הוא אהב אותי כל כך כבר חשב על לעבור לגור ביחד ידענו שפשוט מה שיש בנינו מיוחד וזה הדדייי.... הוא לא יכל להיות יום בלעדייי וככה זה נמשך חודשיים ...הוא הגיע מרקע יחסית לא קל ... והסתובב עם אנשים לא "נקיים" ואני הייתי דבר טהור אצלו בחיים והשקט שלו ... ביום אחד פתאום הוא פשוט אמר לי שהוא מבולבל לא יודע איך להסביר את זה .. ואני אמרתי לו אם הוא רוצה לחתוך הוא אמר למה אני קיצונית כי אמרתי לו שאני לא יהיה בסימן שאלה גם מאוד נפגעתי שהוא מוותר עליי .. הוא אמר שאני חשובה לו וטוב לו איתי אבל הוא מפחד לפגוע בי ...לאחר שעות אנחנו רק מסתכלים אחד על השני קמתי והלכתי הוא התקשר -- ואמרתי לו שאני מתגעגת והוא אמר שגם הוא אבל הוא מבולבל מאוד ... זה נפל עליי במכה אני לא יודעת מה לעשות אני פשוט שבורה מזה הוא גם מראה אדישות לא מתקשר... מצד אחד הלב שלי יודע שהוא אוהב ואין מצב שיוותר עליי ככה ומצד שני הוא וויתר עליי כבר ואולי הוא לא אוהב .........אני לא מבינה איך בן אדם קם בבוקר במכה ומחליט להיות מבולבל בקשר שמושלם לו מאוד ... מה לעשות איך להמשיך ??.הלב שלי פשוט נשבר

אלמונית
עוד פרטים
17.12.2009 • 16:35

הוא לא כל כך רצה לקום וללכת אני פשוט לא רציתי להיות סימן שאלה ... אנחנו רק כמה ימים בנפרד...... אנחנו בני 22-25 ...אני לא מסוגלת להתקשר אליו ... כי איפשהו אם הוא אומר שהוא מבולבל אז הוא צריך לעשות חושבים ולהבין שהוא מאבד אותי ולהתקשר לדבר איתי .. ככה בכל אופן הכי הגיוני .. כי מבחינתי הוא לא "נלחם" וויתר עלי .... למרות שזה לא מסתדר לי בכלל ... איך זה קרה כי הוא היה הרבה יותר אובססבי כלפיי כבר ראינו את העתיד שהוא היה יותר מצייר אותו ובחיים לא התאהב ככה היו מעורבות בעניין משפחות זה לא היה צחוק ....גם ביום שהוא היה מבולבל הוא אמר לי טוב לי איתך ואני אוהב אותך .... אני מנסה להבין אולי זה קשור לרקע שלו כי הוא אמר לי שהוא מפחד עלייי או שאולי באמת ירד לו אבל מוזר שזה קורה בין יום.הוא ידע שאני תמיד יהיה לצדו זה משהו שהוא אמר לי גם שהיינו ביחד אני אישה שתוביל את הגבר לכל מקום תהיה איתו... גם אחרי שהוא התקשר אליי יום אחריי שלחתי לו הודעה שזה מבחינתי לא פרידה רק פסק זמן שנסדר מחשבות ואני תמיד שם לצידו והוא אפילו לא הגיב לכך... אני חושבת שהוא כן יודע שאני שם לצידו .. אולי הוא רצה צומי כי אני ישר הלכתי על קטע של פרידה וגם הוא אמר לי איך אני מתייחסת לזה כל כך באידשות ... אבל עדין אני רוצה שהוא יבוא ויגיד לי שהוא אוהב ויילחם על כל הבלבולים ... כי היה לו טוב כמו שהיה לי ... אני רגילה שהבן אדם שעושה את הצעד "להיפרד" הוא זה שגם צריך להתחרט.

ד"ר אורן חסון
מבחן האהבה
17.12.2009 • 17:11

אלמונית יקרה,
הבחור היה ברור במשך חודשיים, ואז התחיל לתת לך מסרים כפולים.לא פלא שאת לא מבינה מה קורה. מה שהכי בטוח הוא שהוא לא מספר לך את הכל. מבחינתך, ברגע שהוא הפסיק להיות ברור, את בוחנת את רצונו להיות איתך. את אומרת לו: "קודם הייתי איתך 'בתנאים טובים', של אהבה ובטחון. עד שהתנאים האלה לא חוזרים, אני לא אתך." לכן את בודקת ובוחנת אותו, כדי לדעת עד כמה הוא באמת רוצה אותך.מכיוון ששנינו לא יודעים מה גרם לו לשנות את דעתו, גם לא נוכל לדעת מדוע הוא לא מספר לך. האם הוא מגן עליך, כי הוא הסתבך במשהו? ואולי הוא פגש באהבת נעוריו ועוד לא לגמרי החליט אם הוא חוזר אליה, או אולי היא לא החליטה אם היא רוצה אותו, אז הוא שומר עליך על אש קטנה, עד שהתמונה שם תהיה ברורה יותר? ואולי הוא הבין משהו במערכת היחסים שלו איתך, שלא ראה קודם, ולא בטוח שזה מתאים לו? יכולות להיות כמובן גם אפשרויות רבות אחרות, אבל את מבינה שאם הוא במצב של חוסר ודאות אם הוא רוצה אותך או לא, הוא עלול שלא לומר לך את הסיבה האמיתית. אולי כדי שלא לפגוע בך, ואולי כדי שלא תלכי ממנו, עד שהוא ידע טוב יותר.לכן, כל עוד הוא לא מוכן לספר לך באמת מה קרה, מבלי לצבוע את זה בצבעי הגנה (כדי להגן עליך או על עצמו), את צודקת בצורך שלך לוודא שהוא רוצה אותך באמת. אחרת, החשש שלך להיפגע הוא חשש נכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלמונית
מבחן האהבה
17.12.2009 • 21:20

ומה בנתיים אני אמורה לעשות? לא הבנתי את התשובה.

ד"ר אורן חסון
לדעת יותר
17.12.2009 • 23:27

אלמונית יקרה,
אני לא יכוללומרלך מה לעשות. אני יכול רק לנסות ולהסביר לך את המצב, אבל החלטות צריכות להיות שלך. וכמו שאת מבינה, כשאת לא יודעת, קשה לפעול. לכן, נסי לדעת יותר, מה שיעזור לך אולי להחליט נכון יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083