חרדות וקשר זוגי: מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.12.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רות
התייעצות
17.12.2009 • 00:31

שלום
יש לי הרבה על הלב ואני כותבת בחלקים לפני נישואיי לפני חודשיים הייתי מקיימת יחסי מין ואחרי זה רגועה לאחר נישואיי לבעלי מאותו יום של הליל כלולות עד היום אחרי קיום יחסיי מין אני בוכה בסיום קיום יחסי מין למה זה קורה ? למה אני רגישה.?זה כאילו רגע אחד אני נהנת ובסוף אני בוכה למה אני רוצה עצות בבקשה.

ד"ר אורן חסון
להיות מה שהוא רצה שתהיי בשבילו.
18.12.2009 • 00:02

רות יקרה,
בהמשך לשאלותייך,כאןוכאן,את מוסיפה מידע חשוב. אני חושב שיותר חשוב מכך שהוספת את המידע הזה הוא ההכרה בכך שיש לך בעיה אישית שלך, מעבר לתדמית הגוף שלך. עם זאת, שני המכתבים הקודמים הביעו את הפחדים, החרדות והחששות שלך. עכשיו, את נותנת את הסימפטומים שהם תוצאה של אותם חרדות. יתכן והבכי שלך הוא פורקן של אותם חרדות (אם כי יש נשים שבוכות לאחר האורגזמה כביטוי להעצמה רגשית – אני לא בטוח שזה מה שקורה לך, גם מאחר שזה לא היה קודם). בודאי ההתפרצויות הבלתי נשלטות שלך הן ביטוי לאותן חרדות.אני לא יודע אם את יכולה להגיד לעצמך שיש לך בעל מוצלח, ושאת הורסת את הקשר הזה במו ידייך או במו פיך, וצריכה להרגע. אם לא, בבקשה, בשביל עצמך, אם לא למען הקשר הזה אז למען הקשר הבא שלך, לכי לטיפול. בררי את מקור הפחדים שלך. קחי בחשבון שאת נשואה טריה, והבעל שלך, שנשמע סבלני למדי, ובודאי עדיף על הקשר הקודם שלך, לא ימהר להיפרד ממך. זה נותן לך זמן לטיפול עצמי כדי ללמוד להכיל את החרדות שלך, לפחד פחות, ולהיות אשה שעושה טוב לבן זוגה, כמו שהוא קיווה שתהיי בשבילו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083