מסקנות ללא הסבר - מה עושים?
ניר
בעיות אמון
⌄
שלום
לך...אני יוצא אם מישהי כבר שנה וחצי, והאמון שלי בה תמיד היה מלא, אך היא תמיד חושדת שאני בוגד ומסתיר ממנה דברים, כל תקופת הקשר שלנו ניסתי להוכיח לה שאין שום דר שאני מסתיר אך היא תמיד חיטטה לי במיילים ובהודעות בפון, היא בודקת לי רשומי שיחות שאני ישן וכ"ו .בשלב מסויים ביקשתי ממנה שאם היא לא מסוגלת לתת בי אמון זה בעיה שלה ומאז שינתי את הקוד בפייסבוק ובמייל והפלאפון שלי תמיד עליי.בזמן האחרון גילתי שהיא מסתירה ממני הרבה דברים ושהיא הייתה בקשר טלפוני "ידידותי" אם משהו שלפי מה שהיא הגדירה פשוט עושה לה טוב שמחזר אחריה ולא יותר מזה,היא הסתירה ממנו את העובדה שיש לה בן זוג, והיא נתנה לו הרגשה כאילו יש לו סיכויי איתה. האם מזה שהיא תמיד פוחדת שאני יעשה משהו היא עשתה מהלך כזה?(של בגידה) היא טסה לחול וכאשר חזרה היה לה חשבון של טלפון מטורף פי 5 ממה שהיא רגילה לקבל והכל על גלישה באינטרנט וכ"ו. בפירוט שהלכנו להוציא השיחות לא היו מיועדות אליי...כאשר אני מנסה לדבר איתה ולנסות להבין, היא מתעצבנת ואפילו הרימה עליי ידיים בטענה של "איך אתה יכול בכלל לחשוד וכ"ו"..עד שקרה המקרה הזה לא היה לי בכלל חשדות ומחשבות כאלו אליה והאמת היא גם האהבה הכי גדולה שהייתה לי , האם אתה חושב שהגיע הזמן לוותר ולעזוב או שעליי להמשיך לנסות להבין?
ד"ר אורן חסון
חשדות מתבססים
⌄
ניר יקר,
תמיד כדאי להבין קודם לפני שאתה עושה צעד דרסטי. אבל אם אתה משוכנע שיש לה קשר מסוג זה שכתבת עם מישהו אחר, ואם היא מסרבת לדבר איתך ולהסביר, אז אולי צריך להסיק את המסקנות מבלי לקבל הסבר. ואולי כדאי שתסביר לה את זה קודם, רגע לפני שתתייאש.