החלטות בזוגיות: שיקולים מעבר לאהבה

תאריך פנייה: 21.03.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נופר
מיואשת מהקשר הזה
21.03.2011 • 16:16

שלום
ד"ר אורן,אני בת 21 בקשר עם מישהו 7 חודשים. ורק בחודשיים האחרונים הפכנו לזוג לכל דבר.בהתחלה הקשר שלנו לא היה מוגדר, אף אחד לא ידע על זה חוץ מהחברים הקרובים. היינו יחד בבסיס 24 שעות בלי הפסקה, ולפני כשבועיים השתחררתי, וזה היה ממש קשה לעזוב אותו במיוחד שאנחנו לא יודעים מתי ניפגש שוב אבל בכל מקרה, החלטנו לא לוותר על האהבה הזאת . ידענו שיהיה קשה מאוד במיוחד ששנינו ממשיכים את חיינו לחוד. יש כמה בעיות נוספות בקשר הזה, הוא גר בצפון ואני בדרום, הוא לא יכול שאני יבוא אליו לבית כי יש לו בעיה עם ההורים הם לא מסכימים לו להביא בחורות לבית, הוא טוען שזה היה ככה כל החיים שלו ושאין מה לעשות עם זה,זה ממש מתסכל אותי שאני לא יכולה ללכת אליוכי אם זה היה אפשרי, אולי דברים היו נראים אחרת. אני לא יודעת מתי אני יראה אותו, שום דבר לא מתוכנן אני כבר משתגעת ולא יודעת מה לעשות!יש לנו אהבה כל כך חזקה אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מעולם.לפעמים אני חושבת שאולי עדיף לסיים עם הקשר הזה אבל אני פשוט לא מוסגלת לעזוב אותו אני אוהבת אותו אהבה חזקה. מה כדאי לי לעשות??תודה מראש, נופר.

ד"ר אורן חסון
החלטות חיים וקריירה
22.03.2011 • 22:51

נופר יקרה,
לפעמים הנסיבות קשות, וכדי ליצור זוגיות צריך יותר מאשר רק אהבה.אני מניח שאת השתחררת, והוא עדיין חייל, כך שגם זה חלק מההגבלה שלכם. במצב אחר, אם רוצים מאד, מחפשים פתרונות יצירתיים, ואז עושים את השיקולים היכן משלמים את המחיר, ואם כדאי לשלם אותו. אחרי הכל, למשל, את אזרחית עכשיו. לכאורה את יכולה לחפש מקום עבודה בצפון ולשכור חדר. לכאורה. אבל יש לזה מחיר. עוד מעט תרצי להתחיל לפתח את הקריירה המקצועית שלך, שזה אומר אולי ללמוד קודם. ואז השאלה היא מה המחיר שתשלמי עבור האהבה, או שהוא ישלם לאחר שהוא ישתחרר, תמורת האפשרות להיות קרובים זה לזו – בתכנים של הלימודים ובמוסד הלימודים – שישפיעו רבות על המשך החיים שלכם ועל הקריירה המקצועית והכלכלית שלכם.אתם בתחילת הדרך, וכל דבר יכול להשפיע באופן משמעותי מאד על חייכם. הזוגיות היא חלק מזה, אבל רק חלק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083