מכנה משותף בזוגיות: איך למצוא אותו

תאריך פנייה: 10.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הדסה
טעות?
10.01.2006 • 17:07

שלום רב,
אני בת 22 ו יש לי בעיה שנקראת "בעיה של עשירים" אך היא לא כל כך טובה.אני הכרתי בחור לפני חצי שנה ואפשר לומר שזהו בחור שהגיע כמו "האביר על הסוס הלבן"...הבחור עובד בעבודה מאוד מסודרת, מבוסס היטב בחיים, עומד על 2 הרגליים חכם, והכי חשוב שהבחור אוהב אותי מאוד ומשקיע בי את כל הנשמה, הוא מבקר, דואג, מסיע, מתעניין, רוצה לעשות בשבילי הכול, כל בעיה שיש לי איתו הוא מנסה לשפר, ממש אדם נחמד, הבעיה היא שאנחנו יכולים לשבת במסעדה או בפאב או בכל מקום ואין לנו ממש על מה לדבר, הוא בחור ש"מבצע" לא מדבר הרבה, אחרי כמה ריבים לימדתי אותו לדבר בטלפון ולפחות עושים ככה שיחות, אך כאשר אנחנו נפגשים אנחנו צוחקים, מעבירים את הזמן בשטויות, אך קשה לדבר איתו שיחות רציניות , כלומר זה אפילו מביך אותי לפעמים כי אנחנו לא מדברים, יושבים, אוכלים, ושותקים.א) אני מפחדת שהוא פשוט עיוור כי הוא מאוהב ואחרי שההתאהבות תיעלם ( וזה יקרה מתישהו ) לא יישאר לנו הרבה במשותף.ב) אני חוששת שאני מנצלת את מצבו היציב ויודעת שבעתיד הוא "השקעה משתלמת" אני יודעת שיידאג לצרכיי ובסופו של דבר זה הכי חשוב.לא יודעת מה לעשות, לאור נסיונך, מה דעתך על הבעיה שלי?

ד"ר אורן חסון
מכנה משותף
11.01.2006 • 01:00

הדסה יקרה,
ברור שקוסם לך מצבו היציב כלכלית. את רואה בחור עובד, חרוץ, אמביציוני, מסודר, ואת יודעת שהחלק הזה של הזוגיות יעשה לך טוב. ואם הוא גם מושך אותך, הנה, יש מקום לאהבה. אלא שאת חוששת שאתם לא מצליחים למצוא מכנה משותף פרט למשיכה, ולכן רוצה לדבר איתו, כדי שתמצאו את המכנה המשותף הזה.לכן הפער הזה ביכולת התקשורתית שלכם מפריע לך. אנא ראי את הדיאלוג שניהלתי עם מאיה, בדיוק הודעה לפנייך, כי בסך הכל המצב די דומה פרט לזה שמאיה כבר התחתנה איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083