מיניות לאחר פרידה - פורום תמיכה

תאריך פנייה: 12.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עידית
תוהה לעצמי מה קורה כאן?
12.03.2006 • 12:01

שלום רב
אתחיל בצרור ברכות והערכה כנה על אופן ניהול הפורום......יישר כח.אני בת 37 גרושה עם ילידים.לפני כחצי שנה הכרתי גבר כבן 42. בהתחלה פרחה החברות והחלק המיני היווה בסיס חזק מאוד ביחסים שלנו מצאנו עצמנו נמשכים מינית אחד לשני נפתחים ברמות שטרם הכרנו.בן זוגי היה בישן מאוד ולא בטוח במיניות שלו ואילו אני רק התחלתי להכיר במיניות של עצמי (מצחיק שבגילי ה"מופלג" לפתע אני מוצאת עצמי מתעסקת במיניות כבת טיפשעשרה).לאחרונה אני חשה כי בן זוגי נמשך אלי פחות והחלק המיני לפתע לא חזק אצלו כבעבר.זה התחיל במקרה אחד שלפתע באמצע הסקס הוא איבד זיקפה.פעם אחרת עשינו סקס, הוא חדר אלי ואחרי שהגעתי לאורגזמה הוא פשוט קם והתלבש בלי רצון לגמור......אני נעלבתי מאוד מאוד ואף הבעתי את תחושתי הקשה לפניו אך הוא תרץ זאת בתשובה שהוא רצה לשמור על תחושת הגירוי המיני לאורך כל היום.לאחרונה הוא כל הזמן אומר שאיבר המין שלו רגיש.........כמו מתריע לפני שאני לא אצפה למין.זה לא שאני כל הזמן רוצה רק סקס אבל אני מתחילה להרגיש שזה מעליב אותי.האם התופעות שעוברות עלינו בזוגיות הן תופעות טבעיות?האם זה נורמלי שגבר חודר לאשה ויוצא ממנה בלי רצון להגיע לשפיכה?האם יכול להיות שיש לו בעיה במיניות שלו?אני קצת מבולבלת, הרבה מתוסכלת ואפילו קצת מפוחדת.לתשובתך מודה מראשעידית

ד"ר אורן חסון
להגיע למי שיוכל לתת תשובות
13.03.2006 • 01:31

עידית יקרה,
זה בכלל לא מוזר שבגילך, לאחר פרידה מקשר של נישואים, את מגלה פתאום את המיניות שלך. את לא לבד. אלא שכל השאלות ששאלת אותי, אינן בתחום התמחותי. אין סיבה להיות מפוחדת. נסי למצוא פורום יעוץ ותמיכה בנושאי מיניות ולשאול שם את שאלתך. ואם זה לא יספיק, ממילא הדבר הטוב ביותר שתוכלו לעשות זה כדי לטפל בזה, זה ללכת למטפל מיני – אם רק היחסים ביניכם כאלו שזה יהיה אפשרי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083