התמודדות עם מצב בעבודה

תאריך פנייה: 20.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
יחסי עבודה
20.09.2006 • 19:05

שלום
לך ד"ר חסוןקרוב לוודאי שאתה זוכר את בעייתי במקום העבודה לגבי עבודה שבצעתי במשך "רק" שבע שנים בחינם.נכון להיום לא עוסקת בעבודה הזו יותר אלא מתמקדת רק בעבודה שליאבל היום אני נתונה לאיומים מצד הבוס שבמידה ויהיו פיטורים אז אני כנראה יהיה זו שעלולה לעוף כי אני מסרבת לבצע עבודה של אותו עובד שלא מצליח לבצעיש לציין שאני במקום עבודה ממשלתי עובדת קרוב ל 30 שנה ולדעתי הוא רק מאיים עלי ונוקט בשיטת ההפחדה אני לא מ-פ-ח-ד-ת.אבל בהחלט מאז אני מוצאת את עצמי בעבודה בוכה תוך כדי עבודה על העוול הנוראי שאני חווה.אגב רוב העובדים מטיילים כל היום ולא עושים כלום והם למרבי האירוניה עליהם הוא אינו מאיים ואותי זה מרתיח.אגב יזמתי עימו שיחה ואמרתי לו בפירוש שאני מוכנה לבצע את העבודה בתנאי שיתגמל אותי הוא סירב ודרש שאמשיך לעבוד כפי שיהיה עד כה.ד"ר חסון בתשובתך הקודמת אתה הרמת לי את הראש למעלה וכך אמשיךאבל מולו כוחותיי אפסיים ואני פשוט נואשת,לא יתכן שבוס יאיים על עובדת בצורה כזואני בטוחה שהזמן יעשה את שלו אולי לטובה אולי לא אבל בטוח שאותי הוא הצליח להרגיש חולה

ד"ר אורן חסון
להשלים עם המצב הנוכחי?
22.09.2006 • 01:13

יעל יקרה,
במרבית מקומות העבודה המסודרים יש אפשרות של הגשת תלונות, ואדם שאחראי על יחסי עבודה תקינים. בדקי מה האפשרויות שלך. אחר-כך, החליטי אם מתאים לך להתלונן, ואם את מוכנה לקחת סיכונים. אם לא, ואם את לא מוכנה להכנע (כפי שהבנתי לפי פעולותייך), אז אין לך ברירה אלא לקבל את מצבך הנוכחי, ולהשלים איתו. אחרת תהיי עסוקה מדי באומללות שלך, ותמשיכי לבכות. במקום זה, השתדלי להתחזק, והרימי ראש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083