מחיר רומן: שיקולים לבחורה צעירה
..
קשה לי איתו
⌄
שלום
הכרתי בחור במסינג'ר ומהשיחה הראשונה פשוט כל הזמן חשבתי עליו למרות שהיה לי "חבר" מארץ אחרת סתם כך. הפכנו לידידים והחלפנו מספרי טלפון עד שיום אחד בא ואמר לי שהוא מאוהב בי אז סיפרתי לו שיש לי חבר אבל אני חושבת שאגמור איתו וגם שאני רוצה לדעת באמת מה אני מרגישה כלפיך אהבת ידיד או מאוהבת .גמרתי עם החבר שלי ואחרי כמה ימים אמרתי לו שגם אני מאוהבת בו והתחלנו בקשר בהתחלה רבנו הרבה בגלל הקנאה אבל אחר כך הסכמנו שבלי קנאה מיותרת וכך המשכנו אחרי 6 חודשים קשר ניפגשתי איתו ומהרגע הזה הוא כל הזמן רוצה להיפגש איתי וקשה לי מאוד להיפגש איתו . כשאנחנו נפגשים הוא רוצה להתנשק וללטף ולהתפשט ואת האמת אני לא אוהבת את זה ואוהבת לפעמים אני חושבת שהוא רוצה להיפגש איתי רק בגלל הסקס לא בגלל שרוצה להיפגש עם אהובתו .* מה שקורה שאני מוסלמית וגם הוא וזה קשה מאוד להיפגש איתו כי אנחנו נפגשים בסתר ומדברים בסתר הכול בסתר ומה שקורה זה שכבר חטאתי ועשיתי סקס אבל לא סקס מלא . אני אוהבת אותו בכל לבי יש לנו קשר יפה מאוד אנחנו לא משקרים לא מסתירים אחד מהשני דברים אבל לאחרונה אני מסתירה ממנו דברים שאני יודעת שיכעיסו אותו מאוד ומשקרת לא ולא אכפת לי מהלימודים אני לא יודעת למה כל זה קורה ואני איתו ואני יודעת שבעתיד אני לא אקח איתו למרות שאנחנו מתכננים כך אבל ההורים שלי לא יסכימו עליו בגלל שהוא מעיר אחרת וקטן הוא בן 18 ואני בת 17 תייעץ לי כמה שאתה יכול בבקשה מה אעשה איתו הוא מת עליי וגם אני ועכשיו לא יודעת כאילו שיש משהו קפא בקשר בינינו תעזור ליי אני הורסת את החיים שלי לא יודעת מה לעשות
ד"ר אורן חסון
מחיר
⌄
פונה יקרה,
את צעירה מאד, וחיה בחברה מסורתית (שלא ברור לי עד כמה מסורתית, וכמה חופש יש לך ליצור קשרים). לפי מה שאני מבין, הסיכוי שלך לחיות איתו הוא נמוך מאד. חשבי היטב מה יקרה אם הרומן שלך איתו יתגלה, וחשבי היטב אם את מוכנה לשאת את המחיר. את יודעת את המחיר של גילוי המעשה הזה טוב יותר ממני. אלא שבגיל 17 קצת קשה לקחת בחשבון את ההשפעה על היחסים שביניכם בעוד שלוש שנים או יותר. הרבה יותר קל לך לראות לנקוט בצעדים שהמשמעות שלהם נמדדת ביחסים מיידיים, ויותר קל להתעלם ממה שיקרה עם שניכם ועם היחסים שלכם בעוד 10 שנים. זהו נושא שאת חייבת לקחת בחשבון. קחי בחשבון גם את הלימודים שלך והעתיד שלך, וקחי בחשבון גם העתיד שלך עם חתן ראוי אם הכל יתגלה. וקחי בחשבון שגבר צעיר, בן 18, כשיש מישהי שמוכנה להתמזמז איתו (או כפי שהגדרת זאת: סקס אבל לא סקס מלא), הוא ישתדל לעשות יותר מזה, גם הוא אוהב אותה והוא יודע שיש לזה מחיר.לכן, קחי בחשבון שלכל זה יש מחיר, ושאת המחיר הזה את היא זו שתשלם לבד.
...
מחיר
⌄
אני יודעת שאני אשלם מחיר אבל אני לא רואה את עצמי עם מישהו אחר בעתיד וחוץ מזה לא רק בגלל האהבה אלא בגלל שאני כבר חטאתי איתו ואני לא יכןלהלספר למישהו אחר מה עשיתי איתו תמיד אני אומרת לו כשניפגש לא רוצה אומר לי בסדר אבל כשנפגשים אני שוכחת מזה הוא מכבד את רצוני כל זה קשה לי .אני ודעת שזה קשה שהכול בסתר אבל אצלנו הפך כך כולן יש להן חברים בסתר ןהרבה בני זוג הצליחו להתארס ולנשא . אני רוצה שאם אפגש איתו שלא יהיה סקס וכל זה תלוי בי כי אני לא יודעת לשלוט בעצמי אני אוהבת אותו מכל לבי אנחנו מתכננים שתארם בעוד שנה שנתיים ושלמרות שההורים לא יסכימו בהתחלה אנחנו לא רוצים להרפות מהם הוא אמר לי אם לא אקח אותך בעתיד לא אקח אחרת אז לא יודעת הכל קשה לי
ד"ר אורן חסון
תוכניות
⌄
המצב שאת מתארת, די מורכב. נסי לתכנן לעצמך תוכניות מעשיות כדי להביא את ההורים שלך למצב שבו הם יסכימו בסופו של דבר. לכי בזהירות, צעד צעד, עם התוכניות שלך, כדי שתצליחי, ואני מאחל לך בהצלחה ושנים ארוכות של אושר.
דחוווווף בבקשהההההה
קרה משהו חדש
⌄
היום נכנסתי באימיל שלו והתחלתי לדבר עם אנשים בא מישהו ודיבר איתי התחזיתי שאני חבר שלו הבחור הזה סיפר לי הרבה דברים שמראים שהוא בוגד בי :הוא(הבחור) אמר לי שהוא עושה סקס עם הרבה בנות והוא(אהובי) אמר שאני זאת הבחורה הראשונה שמתנשק אותה .אני בטוחה בדברים שאמר אותן הבחור הזה למרות שלא מכירה אותו אז עכשיו אני לא יודעת החלטתי שאישאר שקטה ולא לספר לו כלום עד שאדע מי הוא הבחור שאני מאוהבת בו הבעיה שזה יהיה קשה מאוד כי אני לא מכירה אף אחד מהעיר שלו חוץ מהחברים שלו ואם זה נכון ? מה אעשה? אני לא יכולה לעזוב אותו אחרי מה שעשיתי איתו בבקשה תעזור לי בדחיפות תיעץ לי כמה שאתה יכול בבקששששששששששה