מזל אריה ומזל בתולה: סיכוי לקשר?

תאריך פנייה: 04.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דימה
סיום קשר
04.09.2011 • 12:55

אני יוצא עם חברה שלי שנתיים וחצי במהלכן אנחנו רבים בלי סוף היא מזל אריה אני בתולה היא מחפשת אותי תמיד ואף פעם היא לא רגוע הגענו למצב שפשוט נמעס לה לי אנחנו אוהבים מאוד ויש דברים טובים בקשר אבל היא החליטה לוותר לגמרי הקשר דורש עזרה איני יודע מה עליי לעשות אין יותר רעיונות !אני אוהב אותה מאוד ואני בטוח שהיא אותי מה עליי לעשות?

ד"ר אורן חסון
מזל אריה ומזל בתולה: יש סיכוי?
05.09.2011 • 00:09

דימה יקר,
אני לא יודע מה לעשות באשר למזל שלכם. אני לא יודע מה זה אומר, פרט לזה שלפעמים המזל נותן לאנשים תרוץ לומר שזה מה שהם, ואין מה לעשות.אם היא החליטה לוותר על הקשר, המסקנה היא שגם אם היא אוהבת אותך (מה שבהחלט יכול להיות נכון), היא לא אוהבת אותך מספיק כדי לוותר על צרכים מסויימים. ובגלל שלא רצתה לוותר על הצרכים האלה, היא החליטה לחפש את אושרה במקום אחר. האם היית יכול לספק את הצרכים האלה? כנראה שלא, כי אחרת לא היית נכנס איתה למריבות, אלא נותן לה את מה שהיא צריכה. האם תוכל בעתיד? – לא יודע. זה משהו שתצטרך לחשוב עליו, אם היא תהיה מוכנה לשקול שנית את היחסים איתך. אולי גם אתה לא אוהב אותה מספיק כדי לספק את הצרכים שלה בזוגיות איתך. – אני לא שיפוטי בעניין הזה, כי יכול להיות שאתה לא מוותר בצדק. אבל אז, זו בחירה שלך בין מה שאתה זקוק לו ולא מוכן לוותר עליו, לבין הקשר איתה, שאתה יודע שתפסיד אם תמשיך להתעקש. כך שבסופו של דבר, כנראה ששניכם עשיתם בחירות של מה חשוב יותר, ומה חשוב פחות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083