מהפך נשי: טיפים ושיקולים
אמי
2 שאלות
⌄
שלום
ד"ר חסון.1- אני לא אשה "נשית" - מיעוט בחברות גרמו לכך שאיני יודעת איך להיות נשית אלא רק איך לזייף זאת בנקודתי - דייט, ארוחת ערב רשמית וכו. מתלבשת בחוסר טעם, לא מתאפרת ולא מטופחת בקושי מסתרקת ולא יודעת את ההתנהגות הרכה והנשית וסודות הכוח של האישה שזה להיות מאוד רכה עם בן הזוג וכו. מה אפשר לעשות בנושא?2- בן זוג בן 40 שלא מעוניין במין אנאלי ומעולם לא התנסה בו משום שהוא "יודע מה יוצא מהמקום הזה" וזה מגעיל אותו מה זה אומר עליו בעצם? ורחוק מלהיות אדם היגייני. יודע שזה מדליק אותי ושאני רוצה מדי פעם. ביחד מעבר לשנהתודות מראש ושבוע מצוין :)
ד"ר אורן חסון
מהפך
⌄
אמי יקרה,
לגבי השאלה הראשונה - השאלה היא אם את רוצה להיות "נשית" יותר, ואם תרגישי בנוח במעטפת הזו שאת לא רגילה אליה. אם את רוצה לנסות, חפשי חוגים או סדנאות שעוסקים ביחסים שבין המינים, וחפשי סטייליסטית שתעשה לך "מהפך". העניין הוא שמאד הגיוני שבעניינים האלה את אמביוולנטית, שמצד אחד את מתעבת נשיות מצועצעת, ומצד שני, את מבינה ורוצה לקבל את היתרונות שהיא מביאה ביחסים עם גברים. מצד אחד, את מקבלת ומרגישה שהייחוד שלך הוא חלק משמעותי מהאישיות שלך, ואולי אפילו אוהבת אותו, ומצד שני, את שופטת ומבקרת אותו, אולי לחומרה. את יכולה לנסות, ולראות איך את מסתדרת עם זה, וחשוב שתעשי זאת בלב שלם, מבלי להתייאש מהר כשזה קשה לך. ואז, לאחר שתתני לזה צ'אנס, תחליטי מה עדיף לך. ואולי עדיף לך קצת מזה וקצת מזה. מהפך לא חייב להיות שלם. מותר לך לאמץ רק את מה שתרגישי איתו בנוח.לגבי השאלה השניה: כל מה שזה אומר עליו שהוא אחד מ 66% מהגברים שמעולם לא עשו את זה. ואגב כך, העובדה הסטטיסטית היא גם שרק 10% מהגברים אמרו שעשו זאת "בשנה האחרונה", מה שאומר שגם מי שניסה פעם, בדרך כלל לא ממשיך עם זה כמנהג קבוע. וזה כל מה שזה אומר עליו. אני לא מכיר שום קורלציה שנעשתה בין מין אנאלי של גברים הטרוסקסואלים לבין תכונות אופי. אם כבר, אז להיפך. יש ראיות לכך שהפסיביים במין אנאלי סובלים לא רק מפגיעות פיזיות, אלא גם מפגיעות נפשיות - בדרך כלל מעוכבות, כלומר, לאחר זמן. אבל אני מניח שמדובר במי שעושה זאת למען בן הזוג שלו, ואולי רואה בזה השפלה, ולא במי שרואה זאת באופן חיובי ונהנה מהחדירה הזו.