מה קל יותר? התמודדות עם בעיות בזוגיות

תאריך פנייה: 22.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מרים
תשומת לב בימי הולדת
22.04.2006 • 09:42

שלום.
אשמח לקבל הצעה לתגובה .לבעלי אחות שלדעתי היא סנובית אגואיסטית וקמצנית .לא הזמינה אותנו פעם 1 במשך 10 שנים לחגוג איתה את יום ההולדת שלה לא בביתה ולא במסעדה ולא בגלל חוסר כסף, אנחנו תמיד מזמינים אותה ואת בעלה וילדייה כמובן תמיד אלינו לימי הולדת שלי ושל בעלי ותמיד הם מגיעים בידיים ריקות , לא מצפה למתנה אבל בקבוק יין לפחות או פרח כלום ממש כלום .לעומת זאת האחים והאחיות שלי מביאים מתנות וסתם תשומת לב בכל פעם שאנחנו מזמינים אותם ליום הולדת אלינו וכמובן שאנחנו מוזמנים אליהם מביאים תשומת לב , משהו , מתנה , פרח , בושם ועוד .לאחרונה הסיפור התחיל להפריע לי ואני שואלת את עצמי האם להמשיך להזמין אותם או להעמיד אותם במצב לא נעים ולפתוח את המתנות מול כולם כך שלא יהיה להם נעים שבאו בידים ריקות .לבעלי גם כן לא נעים והוא לא מוכן להעיר לאחותו על כך ומעדיף להתעלם .לי זה מפריע , מה המלצתך ?תודה

ד"ר אורן חסון
מה קל יותר?
23.04.2006 • 01:53

מרים יקרה,
קל להבין מדוע זה מפריע לך, אבל יחד עם זאת, מדובר בעשר שנים שבהם זה לא הציק לך עד כדי כך. ולכן השאלה היא מדוע התעוררת עכשיו, ושאלה נוספת וקשורה מאד – האם את יכולה פשוט להסיט את זה הצידה, להדחיק ולעבור על זה לסדר היום? כי זה הפתרון היעיל ביותר. אם הם כך 10 שנים, הגיוני שיהיה קל יותר לך להחליט שזה לא נורא חשוב, ולעזוב את זה, מאשר לשנות אותם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083