התמודדות עם מרחק בזוגיות
מממ מעדיפה לא לגלות פרטים
מה לעשות שהחבר שלי בחו"ל...
⌄
אני כבר עם החבר שלי בערך שנה ..לפני חודשיים הוא עזב לחו"ל בכדי ללמוד אנחנו עדיין מדברים כל יום בערך באיי.סי ואנחנו מדברים הרבה .אני מקנאת בו לא כי אני לא סומכת פשוט אני מקנאת בכל האנשים שם למה הם איתו ולא אני .אני כל הזמן עם הרגשה לא טובה וכל הזמן עצוב לי אפילו שאנחנו שמחים וצוחקים דקות אחרי זה אני בוכה ואין מצב שאני אוותר עליו כי אני אוהבת אותו פשוט ואני מפחדת שזה מפריע ללימודים שלי מה אני אעשה?
ד"ר אורן חסון
או להתאחד, או להתגעגע או להפסיק
⌄
מממ יקרה,
לא כתבת לכמה זמן הבחור עזב, ולא כתבת בני כמה אתם. אם המרחק ביניכם מיועד להיות לשנים, אין ספק בכלל שהמרחק הוא מכשלה רצינית לזוגיות שלכם. יכול להיות שהיא תשרוד את התקופה הזו, אבל גם יכול מאד להיות שלא. אם הקשר הזה מפריע לשניכם לתפקד, ובעיקר אם אכן הפרידה מיועדת לשנים, כדאי אולי לחשוב על הפסקת הקשר, לטובתכם, ולמרות האהבה. או, כאלטרנטיבה, אם היא אפשרית, ואם הזוגיות שלכם חשובה מספיק והסיכון שלה גבוה מספיק, להתאחד. או בארץ או שם.ברור לך שאין יותר אפשרויות, כך נראה לי כרגע, וברור לי שאת לא אוהבת אף אחת מהן, או שהן לא אפשריות (האיחוד,אולי). ולכן את מתלבטת, או מחפשת מפלט. אבל צריך להתמודד עם מה שיש, ולא עם מה שאין.