מה עושים כשקשה בזוגיות?

תאריך פנייה: 03.03.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
צביה
אדישות
03.03.2006 • 17:54

בעלי מאד אדיש לכל מה שנעשה בבית, ודי נמאס לי שכל הבית נמצא על הראש שלי. והאמא שלו שולטת בו יותר מידי ואת כל ההחלטות עושה בשבילו והם לא תמיד לטעמי. ואז הוא נמצא ביני לבינה ולא יודע מה להחליט בעצמו ואז הוא מתעצבן ושובר דברים ונהפך למפחיד.

צביה
אדישות
03.03.2006 • 18:02

אני רק רוצה להוסיף עוד כמה דברים אני כרגע נמצאת במצב של כעס גדול כלפיו ואני לא יכולה להרגיע את זה הלב שלי דופק חזק כל הזמן ולא מסוגלת להתקרב אליו בצורה שהוא רוצה. כי זה בדיוק כל מה שהוא רוצה ממני רק היחסים של המיטה חוץ מזה אנחנו לא עושים כלום יחד. וזה מפריע לי וקשה לי להתמסר לו.אנחנו נשואים 14 שנה עם שני ילדים . תמיד היו היחסים ככה תמיד היו כעסים שעברו וחזרנו להיות בשגרה . עד שהגיע הכעס האחרון ופשוט נתקע כבר הרבה זמן. מה לעשות כדי שזה יעבור???

שיר
אדישות
03.03.2006 • 20:47

לא ברור לי איך לא עוזבים מישהו כזה!

צביה
אדישות
03.03.2006 • 23:07

אני אגיד לך למה אני לא יכולה לעזוב אותו. כי אף אחד מסביב לא יודע בדיוק את הסיפור בפנים. ואם אנחנו ניפרד יתחילו השאלות ולא נעים לי לספר. אז אני צריכה לסבול בפנים ושבחוץ יחשבו שהכל בסדר.

ד"ר אורן חסון
מה עדיף: שאחרים ידעו או לחיות רע?
05.03.2006 • 00:22

צביה יקרה,
את שואלת אותי מה עושים כדי שהכעס שלך יעבור. אם הסיבה היחידה שאת נשארת איתו היא כי את לא רוצה שאחרים ידעו, אז אולי זה באמת לא יעבור, ואת צריכה להחליט מה קשה לך יותר – שאחרים ידעו, או לחיות בזוגיות רעה?ובכך מקרה, את מתארת מצב שהוא כנראה קשה, ולכן את צריכה לחפש דרך לצאת מזה בצורה כזו או אחרת. כדאי שתבדקו קודם את האפשרות של שיפור, דרך יעוץ זוגי, ואם לא, את נשארת עם הדילמה שכתבתי למעלה. אבל תזכרי שאם את מחליטה להשאר איתו, בגלל הפחד שלך ממה יגידו אחרים, זו ההחלטה שלך. וזו החלטה שתוכלי לשנות, אם רק תרצי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083