מה עושים כשמרגישים לא מובנים?
מאמי
בעיה עם החבר...תמונות
⌄
שלום
יש לי בעיה עם החבר...אנחנו ביחד שנתיים+...לפני כמה ימים ראיתי במחשב שלו תמונות של נשים ערומות...פורנו או פלייבוי איך שלא קוראים לזה...בהתחלה היה לו מאוד לא נעים והוא אמר שחבר שלו שלח לו ואז בסופו של דבר הוא הודה בכך שהוא הוריד אותם וכששאלתי למה הוא אמר שהוא העביר אותם למחשב הנייד שלו שהוא לוקח לבסיס! הייתי בהלם כי אני מכירה את חבר שלייי מעל 3 שנים ותמיד הוא נתן לי כבוד והעריך אותי...בחיים לא התסכל על בנות אחרות...לא נכנס לדברים כאלה וזה ממש לא עניין אותו...כרגע הוא נמצא בקרבי, והמון אנשים אמרו שזה בגלל שקשה לו בצבא ויש גברים נשואים שעושים דברים כאלה. אבל עדיין נעלבתי מזה בגלל שהוא לא כזה ובחיים זה לא עניין אותו! בהתחלה הייתי נורא בשוק ולא האמנתי שהתמונות נמצאות בתיקייה שלו ובנוסף לכך הוא לקח אותם לבסיס...אומנם זה נמשך ממש לא הרבה זמן פחות משבוע...ואני שמחה שגיליתי את זה עכשיו!...לא כ"כ נפגעתי אבל היה לי קשה להאמין שהוא עושה דבר כזה כי אני יודעת בוודאות שלא חסר לו שום דבר והוא מקבל סיפוק הכי טוב שאפשר! אני יודעת ובטוחה בזה שזה ממש לא קשור אלי וליחסים שלנו במיטה! פשוט נכנס בו משהו והוא המציא את הרעיון הזה כשיהיה לו משעמם או משהו הוא יסתכל בזה! אנחנו נורא אוהבים והוא בחיים לא בגד בי ולא חשב לי אבל רק דבר אחד אני לא מבינההה למה הוא צריך את התמונות האלה? יש לו חברה הרבה זמן ואפילו שהוא בקרבי וקשה לו זה לא פתרון לפתוח את המחשב הזה ולהסתכל על הנשים הערומות האלה...עד היום הוא כ"כ מצטער על זה הוא פשוט שבור מזה וחושב שהוא טעה ולא מאמין על עצמו ולא יודע למה הוא עושה את זה! הוא נורא מבואס כבר יומיים בערך ושואל אם אני עדיין אוהבת אותו ומאשים את עצמו שזה יכל להרוס את כל היחסים! אנחנו נורא אוהבים אבל תמיד אני נזכרת בזההה וקשה לייי...אפילו שהוא לא בגד בי זה כואב לגלות דבר כזה כי הוא בחיים לא עשה דברים כאלה ולא חשב על זה אפילו! זה הרגשה כאילו זה לא הוא, כאילו זה מישהו אחר, כי אני מכירה אותו המון זמן וזה פשוט לא הוא!....אני לא מבינה מה גרם לו לעשות את זה ולמרות שהוא מחק הכללל וזה כבר לא מעניין אותו הוא ממש שבור ואני גם קצת מרגישה לא בנוח...אני יודעת שעם הזמן אני ישכח את זההה אבל הבעיה שהוא חושב שהוא הרס הכל ושהפסקתי לאהוב אותו או שאני יפסיק והוא כ"כ מתבייש בעצמו וגם הוא עצמו לא מאמין שהוא עשה את זה...אני יודעת שאם הוא לא היה בקרבי הוא לא היה חושב על זה...אבל אפילו שהוא בצבא זה לא סיבה מוצדקתתת לעשות דבר כזהאני יודעת שלהרבה גברים יש תמונות והם נכנסים לאתרים, הרובבב , ככה זה גברים אבל לא ציפיתי מחבר שלי ועוד שייקח את זה לצבאמה גרם לו לעשות את זה? למההה?מיואשת ורוצה לשכוח את זה כבר
אורטל
בעיה עם החבר...תמונות
⌄
את צריכה להבין שהוא גבר, וזה טבעי שהוא מסתכל על בנות, או על סרטים/ תמונות סקס.זה לא אמור לפגוע בך או להשאיר אותך בהלם טוטאלי זה לא קשור אלייך.
מאמי
בעיה עם החבר...תמונות
⌄
אורטל,אני מבינה למה את מתכוונת ואני יודעת שהרבה גברים עושים את זה אך הוא בחיים לא עשה דבר כזה ועוד לאונן על התמונות האלה? זה נעים שחברה שומעת דבר כזה? הוא פשוט בחיים לא התענייןןן בזה במיוחד לא לקחת לבסיססס ועוד לאונןןןן..אין מה לעשות אבל אני נורא נגעלתי ממנווו
ד"ר אורן חסון
לעשות לו את המוות
⌄
מאמי יקרה,
את עושה לו את המוות במקום הלא נכון. אנא קראי התכתבויות קודמות שלי בנושא זה, קודם כלכאןוכאן(אותו סיפור, שני רצפים צמודים), ואחר-כך גםכאןוכאן.
מאמי
ד"ר אורן חסון...כתבתי תגובה, תמונות
⌄
היי, תודה על התייחסותך להודעה שלייי...וקראתי את כל ההודעות הקודמות שלך בנושא זהולא כ"כ הבנתי מה זה קשור אלי ולחברבעיקרון הבאתי לי פה הודעות שנשים נשואות כתבו ושאין להם זמן ויש לחץ של עבודה והם לא עושים סקס בתדירות גבוהה...וממש אין בינינו פער בצורך המיני! דווקא הוא מיני יותר ממני בד"כ והוא לא נדרש לצפות בכל מיני אתרי פורנו לפני (הוא גם לא צופה בחיים). אני גם לא אמרתי שזה בגידה או שהוא לא נמשך אלי! אני בטוחה ויודעת שזה לא קשור אלי ואני יודעת בוודאות שהוא מקבל את הסיפוק הטוב ביותר...פשוט זה נורא הפריע לי ואני מאוד מודעת לכך שרוב הגברים נכנסים לאתרים, רואים סרטים, רואים תמונות.אך בחיים לא האמנתי שחבר שלי יתעניין בכך! אנחנו נורא אוהבים ואפילו שזה לא קשור לאהבה נורא נעלבתי מזה!...אפילו שהייתי בטוחה שלא חסר לו כלום.אם הייתי רואה תמונות כאלה במחשב סתם לא הייתי שוכחת את זה מהר, אבל לאחר שגיליתי שהוא לקח אותך לבסיס והיה מאונן (פעם או פעמיים בכלל) נורא נעלבתי. זה מעליב לדעת שגבר שלי מסתכל על אישה אחרת ולא רק על אישה אלא על כל האיברים שלההה! לא היה לי מושג איך עלה לו הרעיון הזה ואפילו שרוב הגברים ככה...זה לא כ"כ מקובל עלי! כי ממש אין לי לנו את כל הלחץ כמו של זוגות נשואים (בכתבות שהבאת לייי)...הוא חוזר מבסיס כל שבועעע ואין לו סיבה לאונן שם כי זה בכלל לא הרבה זמן! כל פעם שהוא חוזררר אנחנו נורא נמשכים אחד לשני, בגלל הגעגועים והכל ואנחנו מאוד אוהבים ממש (בלי עין הרע)...ואני יודעת שהוא לא מעוניין רק בסקס אלא גם סתם לקבל חום ואהבה והכל! בחיים לא אמרתי לו לא! אין לי שום בעיה ברוך ה' (כמו שהיה לאישה באיזה כתבה שהבאת לי), אני בריאה מבחינה מינית והכל. אף פעם לא היה מצב שלא רציתי, ובאמת לכ פעם שהיה חוזר מהצבא היה מקבל את הסיפוק הכי טוב שיש. הוא אפילו לא מחפש איתי תנוחות ולא כלום כי הכל בעצם גם קורה מאהבה ולא רק מחשק מיני!...אני פשוט יודעת להרגיש ולהבדיל. ואפילו כשהוא היה נמצא בבסיס כמעט 3 שבועות הוא לא חשב על זה ולא לקח תמונות לשם ואני יודעת זאת בוודאות...ועכשיו כשהוא חוזר כל שבוע ממש אין צורך בכך...רק בגלל זה נעלבתי כי לא היה לי נעים לדעת שהוא מאונן על התמונה של אישה ערומהאני בטוחה שאם הוא היה רואה במחשב שלי תמונות של גברים ערומים הוא היה מקבל הלם ואני בטוחה בזה כי אני מכירה אותו טוב!...אני חושבת שגבר שיש לו חברה או אישה והוא מקבל את הסיפוק הכי טוב אין צורך לאונן על תמונות של נשים, כל עוד הגבר הזה נמצא רוב הזמן בבית או כמו חבר שלי (כל שבוע)אך גבר שיש לו בעיות של לחץ עבודה ובעיות מיניות אצל האישההה (כלומר בעיות בריאותיות) זה כבר משהו אחר...אני לא מתנגדת לכך שגברים רואים לפעמים פלייבוי או מסכתלים באתרים ובתמונות אז אני מתנגדת לכך שיתחילו לאונן על נשים ערומות אם לא חסר להם כלום מבחינה מינית!
ד"ר אורן חסון
להסתיר את הצרכים שלו
⌄
מאמי יקרה,
גם אם הכל אצלכם בסדר, הוא נמצא חמישה ימים בלעדייך. זה עדיין חסר לו. בשביל גבר צעיר זה יכול להיותהמוןזמן. ומה שקיוויתי שתלמדי בקישורים ששלחתי לך, הוא צרכים של גברים. אולי לא כולם, אבל של רבים. גם כאלה שיש איתם אישה זמינה יום יום, ואת לא זמינה יום יום. קראי שוב את המכתבים שלי, ואל תחפשי את ההבדלים בינך לבין הנשים שפנו אלי, אלא חפשי את הדמיון בין החבר שלך, כגבר, לבין מה שכתבתי על צרכים של גברים. וחפשי את הדמיון בין מה שמרגישה אותה אשה שעשתה לבן זוגה את המוות על ה"שקרים" שלו, לבין מה שאת מרגישה. כי אם תלחצי את החבר שלך, הוא יילחץ (וזה מה שקרה לו, כי הוא לא רוצה לאבד אותך), ואת אולי תשלטי בו, אבל לא תביני אותו. ובסופו של דבר, מרוב חשש מעימותים איתך, והוא יסתיר ממך את הצרכים שלו. את עסוקה מדי בפגיעה שלך מכדי להבין את הצרכים שלו, וזה עלול לפגוע ביחסים ביניכם בטווח הרחוק.ואני לא בטוח שקריאה אחת תספיק לך. קראי את מה שכתבתי כאן ובקישורים שנתתי לך פעמיים בשבוע, גם אם הם מרגיזים אותך עכשיו. זה יועיל לך. עם כל קריאה יהיה לך קל יותר לראות בהם עוד משהו מהצד השני.
מאמי
המון תודה לך
⌄
ד"ר אורן חסון המון המון המון תודה על התגובות שלך והן מאוד עזרו לי...אפילו שעדיין קצת קשה להשלים עם זה אך אני בטוחה שעם הזמן אני ילמד להבין אותו...!:)