בגידה ושיקום זוגי

תאריך פנייה: 22.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נינה
זוגיות
22.01.2007 • 15:10

אני נשואה 11 שנה ואמא לשלושה ילדים לפני שנה בעלי ניהל רומן במשך 3 שנים עם בחורה רווקה ולאחר שזה נודע לי הוא החליט שהוא עוזב את הבית למשך חודש ימים לאחר חודש בעלי חזר הביתה וטען שהוא אוהב אותי ואת הילדים וסיים את הקשר עם אותה בחורה. היה לי מאוד קשה לקבל אותו ולסלוח אבל סלחתי ולא שכחתי היום אני מרגישה שעשיתי טעות מה גם שהוא לא מרעיף עלי הרבה חום ואהבה ולא מפרגן ומתייחס אלי כמובן מאליו לי זה מאוד קשה כי אני לא ישנה טוב וגם כל הזמן נזכרת בבגידה אני בחורה דיי נאה והמחשבות על גרושים לא נותנות לי מנוח אנא יעץ לי מה לעשות האם טיפול זוגי יכול לעזור למרות שבעלי נגד טיפול זוגי

ד"ר אורן חסון
זוגיות לאחר בגידה
23.01.2007 • 18:23

נינה יקרה,
איבדת בו את האמון, ובעיקר, אני חושב. את האמונה שהוא באמת אוהב אותך, ולא ייטוש אותך בהזדמנות הבאה. אם את בדרך החוצה, אני חושש שלבן זוגך לא תהיה ברירה אלא להגיע לשם, כי אחרת הוא מאבד אותך. אבל גם קחי בחשבון שיכול להיות שהוא מעדיף פרידה כשאת היוזמת, על מאמץ ומאבק לשמור עליך.ליעוץ זוגי יש סיכויי להצליח במקרה כמו שלכם, אבל הם מאד תלויים, קריטית כמעט, ברצון של בן הזוג שלך ובנכונות שלו להראות לך עד כמה הוא באמת רוצה להיות איתך. רק אחר-כך ביכולת שלך לעבור על זה, עם הזמן, לסדר היום. יועץ זוגי יוכל לתת לשניכם נקודת מבט חיצונית על הדינמיקה שביניכם, וזה חשוב לכם כדי להיות מסוגלים להמשיך ולחיות ביחד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083