מה עדיף: קשר או חוסר ודאות?

תאריך פנייה: 25.08.2015 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אני
מבקשת עזרה
25.08.2015 • 06:03

בוקר טוב דר' חסון,אני בסביבות גיל ה 40 סטודנטית הכרתי בחור שלומד איתי גם בגילאים שלי.האמת שעדיין לא יצאנו לדייט ולא הכרנו לעומק מלבד פגישות בהפסקות....הוא מוצא חן בעיניי, ואיך שאני רואה את הדברים גם אני מוצאת חן בעיניו.מה שקורה, כשהוא מנסה להתקרב אליי אני מתחמקת ומראה קשיחות, וכשאני מנסה להתקרב אליו הוא מתחמק או בורח מהחדר שאנו נמצאים בו.לפני שבוע החלטתי לרמוז לו שאני כן מעוניינת וחיכיתי לו בהפסקה, הוא עבר כמה וכמה פעמים מליידי והמשיך.שלשום קבעתי לעצמי עובדה שאני לא רוצה להראות לו נכונות, מכיוון שאני לא רוצה להחשב בעיניו או בעיניי הסובבים כמישהי קלה או מפתה, אז התעלמתי מימנו.בזמן שהתעלמתי ראיתי שהוא מחכה ליד החדר שאני לומדת בו וומביט בי.באותו היום זה קרה מספר פעמים, ואני מצידי התחמקתי.בסוף כשעברתי מלידו הסתכלתי עליו וגם הוא הסתכל עליי ושאל "מה".לא עניתי לו.השאלה שלי: מה לעשות?איך שהבנתי הוא כנראה ביישן והאמת שגם אני קצת.אצלי הבטחון מתנדנד, לא יודעת מה הסיבה?!לא מקובל שבחורה "מתחילה" עם גבר, למרות שחשבתי על זה והדבר מטריד אותי מכיוון שאם אקבל דחייה זה יפגע בבטחון העצמי שלי שעבדתי עליו תקופה לא קצרה.וגם אם אקבל תשובה חיובית, זה לא נהוג שבחורה יוזמת, מה יהיה הלאה?איך אני אתפס בעיניו?מבקשת עזרה מימך דר' נכבד.יום טוב!עוד משהו: מוזר ששנינו רוצים אחד את השנייה, אבל זה לא הולך לנו :)

ד"ר אורן חסון
מה עדיף?
26.08.2015 • 17:03

את יקרה,
אני מרגיש שאתם בדילמה. כאשר את נותנת לו רמזים ביוזמתך, הוא מתעלם. כאשר הוא נותן לך רמזים ומתקרב אליך, את מתעלמת. האם את מבינה מה הבעייה?עושה לי רושם שאם לא תתעלמי ממנו כאשר הוא מנסה להתקרב אלייך, זה יחסוך לך את הצורך לנסות ולהתקרב אליו אחר-כך (והרי זה מה שקורה!). איזו מתוך שתי האפשרויות הללו עדיפה לך?כרגע, עושה לי רושם שאת רוצה שייווצר קשר ביניכם, אבל שיהיה רק עם המשך, ללא התחלה. אני מבין למה, אבל אני גם מבין גם למה זה קשה שזה יקרה. אני חושב שגם את.ושאלת: אם אקבל תשובה חיובית, איך אתפס בעיניו?אז אולי אשאל שוב, מה עדיף: לקבל תשובה חיובית ולדאוג רק מאוחר יותר לכך שתיתפסי טוב בעיניו (וברור לי שכאן הביטחון העצמי הלא גבוה שלך מקשה עליך להבין שזה אפשרי, אבל כמובן שזה אפשרי - כי בסופו של דבר, לא ההתחלה תקבע מה הוא יחשוב עליך, אלא הקשר עצמו, והאיכויות שלך שיתגלו הרבה יותר טוב ונכון בהמשך)? או אולי לא להיות בקשר איתו בכלל, ואז לפחות את שומרת על חוסר הודאות מצידו, כי הוא לא יכיר אותך היטב, ורק יעריך אותך על זה שאת לא רוצה להיות איתו בקשר?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני
מסכימה איתך דר', אבל
27.08.2015 • 12:17

ומה אם הוא משחק בכלל.כי כשאני חושבת על זה עכשיו, אולי הוא סך הכל רוצה תשומת לב ותו לו?!זה נמשך כבר המון זמן, כל העניין הזה.הוא ראה שאני מעוניינת, שלחתי לו הרבה סימנים....הרי הוא הגבר, למה שאחליף את התפקיד שלו ( אני לא שובינסטית).כשגבר רוצה להשיג בחורה הוא עושה, פשוט הכל להשיג אותה ויתרה מזו בחורה שכן מעוניינת אמור לדחוף אותו, אלא אם כן זה "מוריד" לו כשבחורה מעוניינת, אולי הוא מפרש זאת שאני בעצם דלוקה עליו שזה לא נכון, אין לי משיכה אליו!!!זו אחת הסיבות שאני כן הייתי מעוניינת לצאת איתו.אשמח לתגובה.תודה מראש.