מה לעשות כשמרגישים ניתוק בזוגיות

תאריך פנייה: 21.06.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מזל
פרידה
21.06.2014 • 05:40

שלום
גילי הוא 40 וכך גם גילו של בן זוגי.שנינו גרושים. אנחנו יחד כבר שנתיים.בסה"כ קשר נעים ,רגוע ולכאורה יציב.נפגשים בתדירות די גבוהה ,אפשר לאמר ארבע פעמים בשבוע.לפעמים יותר.יש לי מפתח לדירה שלו.תא בארון...מקורבת מאוד למשפחה...משתף אותי במה שקורה איתו ,עם משפחתו בחייו.לכאורה הכל טוב.....אבל ממש לא.הבחור נראה לי מכור לאתרי הכרויות.והוא מדי פעם שם.....אין לי מושג מה בדיוק קורה שם אבל כמעט באחריות.הוא לא נפגש עם נשים.אולי שיחות ,לחיזוק אגו? אולי ריגוש? אין לי מושג....ראיתי גם שהנשים שהוא מתכתב איתן לדוגמא בפייסבוק מאוד מוחצנות ופרובוקטיביות...אני שונה לחלוטין. נראית טוב אבל עדינה ולא בולטת.ואני שואלת מה אני אמורה לעשות...לברוח? לעוף כמה שיותר מהר????.עצוב לי ...קיויתי....יש לי רגשות .....מה אני אמורה לעשות? להפרד?תודה ...ממזל ללא מזל.

ד"ר אורן חסון
לדבר. אולי תצליחו לצלוח את זה.
21.06.2014 • 19:59

מזל יקרה,
נכון שזה מריח מאד לא טוב. אבל מתוך פנייתך אני מבין שאת לא מדברת איתו על זה, ואולי כי את לא רוצה להתעמת עם אמת שאת חוששת ממנה. אולי כי את מעדיפה להישאר איתו מאשר להיפרד אם הוא לא מתאים לך, או אולי כי הוא לא יודע שאת בולשת אחריו ולא רוצה להיות "לא בסדר". אז את לא בודקת.אני חושב שעוד לפני הבריחה "כמה שיותר מהר", חשוב לדבר. אתם כבר שנתיים ביחד, כך ש"כמה יותר מהר" זה ממילא לא יהיה. מגיע לו שתדברי איתו, תסבירי לו את מה שאת מרגישה בעקבות הגילויים הללו, במקום להתאדות ללא הסברים. מגיע לך לאפשר לו לשנות, ולהפסיק לעשות זאת, כי אולי הוא יכול. ואם תרגישו שאתם זקוקים לייעוץ זוגי כדי לאפשר לכם להתמודד עם זה, עשו זאת.וקראי בבקשה באתר שלי את הדף העוסק בייעוץ זוגי לזוגות בתחילת הדרך(כולל זוגיות פרק ב').

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083