מה לעשות כשהיא בודקת אפשרויות?

תאריך פנייה: 19.06.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהו
בעיה , צריך את עזרתכם בבקשה בבקשה
19.06.2005 • 19:29

יש לי חברה כבר חצי שנה והכל טוב ויפה בינינו . אני לא קנאי או סוג של פרנואיד.יש לה ידידים ולי יש ידידות והכל נחמד.לפני כמה כמה שבועות היא הכירה מישהו שדי נדבק אליה וגרם לה להידבק אליו.הם ממש התקרבו באחרונה והרבה מאחורי גבי כאשר גיליתי בימים האחרונים שהיא החלה איתו קשר טלפוני.זה לא הכי מוצא חן בעיני אך אני עדיין מתלבט ומהסס , לא רוצה לשפוט ומעדיף לקבל עיצות של מה לעשות ? האם היא בסדר? זה ממש ממש חשובאבקש את עזרתכם שתתקבל

ד"ר אורן חסון
היא בודקת, מה עושים?
22.06.2005 • 17:00

מישהו יקר,
לא פלא שאתה לא מרוצה, כי היא יוצרת לה קירבה עם מישהו אחר, מה שיוצר לה אופציה חדשה. זה יכול לאיים על הזוגיות שלך איתה, ולכן זה מעיק עליך, אלא שאתה חושש מלהתעמת איתה, כדי לא לפוצץ את היחסים ביניכם, מה שייקל עליה לעזוב אותך, ואולי ללכת אליו. אלא שאתה שואל מה לעשות ואם היא בסדר, ולי אין כלים לדעת. נתת כל כך מעט מידע.לכן אין פתרון פלא. תצטרך לדבר איתה על זה ולפתוח את זה, מה שאולי עשית, ואולי היא גם דחתה אותך מבלי להסביר יותר מדי. אם זו התחושה שלך, יכול בהחלט להיות שהיא עדיין בודקת, ולא החליטה את מי היא רוצה יותר. אפשרות שניה היא שזה רק הדמיון שלך. אם הראשונה הנכונה, והיא עדיין בודקת, פרושו שהיא לא בטוחה עד כמה אתה מתאים לה, וגם אולי עד כמה אתה באמת רוצה אותה. היא אולי מכירה אותך מספיק בחצי השנה כדי לדעת מהי מידת ההתאמה שלך, והרי את עצמך ואת מה שיש לך אתה לא יכול לשנות מעבר לכך. אבל אתה יכול לשנות את דעתה לגבי מידת הנחישות שלך והרצון שלך להיות איתה – חזר אחריה יותר. צא איתה יותר, בלה איתה יותר, והראה לה שאתה נהנה מאד בחברתה ומוכן להשקיע בה – ומבלי להיות רכרוכי (ויש לי חשד שיש לך קושי בעניין הזה). ואם האפשרות השניה נכונה (והיא לא פוסחת על שני הסעיפים אלא באמת רוצה בך), הצבת אולטימטום יכולה לעבוד. העניין הוא, כמובן, שאם תציב אולטימטום כאשר היא לא בטוחה שהיא רוצה בך, אתה מסתכן בעזיבה שלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083