מה לעשות כשאת לא את

תאריך פנייה: 14.01.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
המיסתורית
חייבת עזרה הכנסתי את עצמי לתסבוכת
14.01.2006 • 09:59

היי אני בת 21 ..נכנסתי לצרה שאיני יודעת איך לצאת ממנה :הכרתי בחור דרך אינטרנט ושמו אבי ( בדוי )הכרנו בדרך הכי מוזרה ובטח גם אתם נתקלתם בה ,אבי : יא חתיכת מכוערת תעשי שפם .אני : לך תדגמן בדונ'ט לוק יא מחריד .וכן הלאה ... התכתביות , מסנג'ר במשך של חודשיים על בסיס ירידות וקללות נטו .עד ש זה קרה באה --------> האהבה .הרי כולם מכירים את המשפט" בין שנאה לאהבה עומד חוט דק "הוא גר די רחוק ממני אבל זה אף פעם לא הפריע לנו .נפגשנו , הכרנו , אהבנו .הבעיה עכשיו היא ביייי :שקרתי לו בהרבה דברים עיקרים !א. בשם אמיתיב. בעדהג. בשמות של הורים אחיםד.במקום עבודה .בקיצור הכל התגלגל ואנחנו כבר יוצאים קרוב ל 4 חודשים , והוא עדיין לא יודע את האמת .אתם קולטיםםםםםםםםם ? 4 חודשים הוא יוצא אם בחורה שהיא בעצם בדויה לגמריי .למה שיקרתי ?כי באינטרנט לא מספרים את כל האמת ופעם כשסיפרתי אכלתי אותה ובגדול ... אבל הפעם זה באמת אהבה והכנסתי את עצמי לבור שאיני יודעת איך לתפס החוצה !ועכשיו אני שואלת אותכם ... מה אני עושה ?!?!? איך אני יוצאת מצרה שהכנסתי את עצמי ?אני פשוט חייה בפחד שיום אחד הכל יתגלה דרך מישהו או לא יודעת .כשאני אצלו אני לא מביאה ת"ז .כשהוא בא אלי אני מחביאה כל פתק שיכול להפליל אותי .או שלפעמים אני מנסה לריב איתו כדי לגמור את הקשר( וזה כואב כי כבר נתפסתי ----> התאהבתי וקשה להמשיך ככה בפחד )להגיד את האמת ? ? ?ממש לא ... אני חושבת שהוא לא מאוהב בי אלא בדמות שיצרתי לעצמי .כשאני איתו אני לא הבחורה האמיתית , אני אחרת .אפילו שיניתי את האופי שלי ..קשה לי להמשיך ככה ! עזרוו לי :-(

ד"ר אורן חסון
מה לעשות כשאת לא את
15.01.2006 • 00:54

מסתורית יקרה,
נו, סיבכת את עצמך. אז כפי שאת יכולה להבין לבד, יש שלוש אפשרויות:אחת: שתישארו יחד כפי שאתם, בשם הבדוי שלך (ואולי בשם הבדוי שלו?), ואולי גם יום אחד תתחתנו בשמות בדויים.שנייה: שתגלי לו, ואז הוא יצטרך להחליט אם מה שהתחיל כבדיחה/מתיחה/משחק, מתאים לו, אם תגידי לו שבעצם התאהבת בו (ואז, יכול להיות שיום אחד, ואולי אפילו יום יום הוא יזכיר לך את זה, כלומר, שאת לא היית בסדר איתו, כדי להשיג ממך דברים שהוא רוצה. או שהוא יחליט לעזוב אותך. כל אחד מהם יכול להיות המחיר של המשחק ששיחקת. וברור לך שככל שתמשכי את זה זמן רב יותר, המחיר יהיה גבוה יותר (סיכון שהוא לא יישאר, או המחיר שהוא יגבה כאשר הוא ירצה משהו ממך פעם, כאשר יזכיר לך את זה).שלישית: שתעזבי אותו, ולו רק כדי שלא להיות בפאדיחה. או, כפי שאת מנסה לעשות מדי פעם עכשיו, לגרום לו לעזוב אותך. אולי כדי שיהיה לך נוח יותר להאשים אותו, ולא את עצמך.היית יכולה לעשות גם דבר נוסף. אבל הדבר הזה היה עובד נכון ואמיתי לו הוא היה בא מתוכך, ולא מתוך הצעה שלי. למדתי פעם תסריטאות, אז בואי ונתאר לנו את התסריט הבא: את מחליטה לעזוב אותו, גם בגלל שאת פוחדת ממה שהוא יחשוב עליך אם יגלה את האמת, וגם בגלל שאת חושבת שמגיעה לו בחורה כנה, ולא מישהי שמציגה לפניו דמות מסולפת. הוא מאוהב בך, מחפש אותך נואשות, עד שלאחר חודשיים מצליח למצוא אותך. את מספת לו, בדמעות כמובן, שאת עזבת אותו כדי שיזכור ממך את הדברים הטובים, ומתחננת בפניו שיניח לך, ושימצא מישהי מוצלחת יותר. הוא מסביר לך, בדמעות משלו, את הדברים שהוא כן אוהב בך, ושהוא רוצה להיות רק איתך, ושדווקא באופן ההתנהגות שלך הראית לו עד כמה את דואגת לו, ועד כמה את אדם ראוי.טלנובלה אמתית. אבל כך היא האהבה, לא?את יכולה לעשות את כל זה גם עכשיו, אם תשאירי לו מספיק סימני דרך למצוא אותך. אלא שעכשיו זו תהיה מניפולציה, כי זה יהיה משחק אחר. זו לא תהיי את. ואולי זה המחיר של לשאול איך לצאת מהצרה, במקום לחפש בעצמך את הפתרון ההוגן ביותר עבור זה שאת אוהבת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
המיסתורית
תודה רבה לך ד"ר אורן חסון
16.01.2006 • 08:09

אני עדין בקשר איתו והאהבה בינינו מתעצמת ...כל יום שעובר קשה יותר !בקרוב יש לו יום הולדת , ככה ש ..אני יעביר איתו את כל החמשוש של היום הולדת שלוואחרי זה פשוט אומר לו : שאני טסה לחו"ל או משהו דומה רק שלא יחפש אותי .כי ככה סתם כשהוא יודע שאני בבית בישראל הוא לא יעזוב אותי !זה כואב לי מאוד ומקווה להתגבר , להגיד את האמת לאמיתה לא אוכל !זה חזק ממני .אני מקווה שיהיה בסדר .תודה בכל מקרה .