מה לא לשאול - עצות זוגיות

תאריך פנייה: 30.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עידן
לא יודע מה קורה לי.. אובססיה?
30.10.2006 • 06:06

שלום
לך דוקטור חסון אני בן 25 יוצא עם מישהי כבר שנה וחצי כמעטואני מאוד אוהב אותה.נתתי לה את כל כולי בשנה וחצי הזאת ממש הכל..וגם היא נתנה לי. אך יש לי איזה שהיא בעיה לגבי הקשרים הקודמים שלהיום אחד ישבנו ודיברנו והיא סיפרה לי על החברים הקודמים שלהכי אני רציתי לדעת והגענו לשיחה שהיא קצת יותר אינטימית לגבי מה שהיא עשתה איתם בקטע המיניהיא סיפרה לי וזה פשוט הוצי אותי מהכלים לא יודע למה כי הרי עכשיו היא איתי ולא אם אף אחד אחר וזה לא אמור להפריע לי אבל היא הייתה לפניי עם עוד 3 אנשים ביחסים אינטימייםושאני חושב עליה עם מישהו אחר גם בזמן עבר זה פשוט עושה לי קצרים במוח לא יודע איך להשתלט יש לי התקפי זעם ותיסכול פנימי שקורע אותי בגלל עצם העובדה שעוד 3 אנשים היו בה ונגעו בה לפנייאני ממש מרגיש גם חולה נפש שאני רושם את זה פה עכשיו ומתבייש בעצמי כי אני נשמע אובססיבי לחלוטיןבלי שום קשר לכל זה יש לציין שאני סובל מחרדות כבר 5 שנים יש לי התפרצויות זעם התקפי כעס לפעמים אני מתעצבן וכועס עד כדי מצב שאין לי אוויר לנשום אין לי משפחה שכלכך תומכת ומתעניינת בדברים האישיים שלי אין לי עם מי לדבר אין לי את מי לשתף לכן פונה אני אלייך שתוכל לעזור לי להתמודד עם בעיית האובססיה הזאת חברה שלי אומרת לי אין לך מה להתעצבן כי עכשיו אני איתך וזה לא משנה מה עשיתי בעבר ואם הייתי יכולה להחזיר תגלגל לאחור הייתי מחזירה ומוותרת על מה שהיה לי כדי שאיתך תהיה הפעם הראשונה שלי.דוקטור חסון אנא עזור לי אני קרוע בתוך עצמי אני לא רוצה לסבול יותר מהתקפי זעם אני מתעצבן מכלום ומגיע למצב שאני לא שולט בפה שלי ובהחלטות שאני מקבל גם בחיי האהבה וגם בעבודה אני גם בן אדם שלא מראה שרע לו מבחוץ אני ממש ההיפך ואנ לא יודע למה זה ככהאני היפרקטיבי בצורה מוגזמת תמיד עם חיוך תמיד משתולל כמו ילד ככה שאנשים חושבים שהכל בסדר איתי אבל הכל אצלי שבור מבפנים אני עברתי הרבה דברים קשים בחייאך לדבר ספציפי זה אני לא יכול לתת להכניע אותי כי חברה שלי חשובה לי מכל ואני לא רוצה לאבד אותהאנא עזור לי ותן לי עצה להשתלט על השד שבתוכיתודה רבה לך דוקטור חסוןעידן.

ד"ר אורן חסון
מה לא לשאול
31.10.2006 • 01:05

עידן יקר,
אנא פנה לטיפול פסיכיאטרי. לא בגלל שאתה חולה נפש, אלא בגלל המצב החרדתי-אובססיבי שבו אתה נמצא, וטיפול תרופתי יכול להיות חלק ממה שאתה זקוק לו. ובקשר הבא שלך, אם זה יסתיים מתישהו, אתה כבר צריך לדעת מה לא לשאול.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083