בגידה: מה עושים?

תאריך פנייה: 30.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבולבל
אובד עצות חייב עזרה
30.10.2006 • 00:02

שלום
דר. חסוןבמשך כל השבוע האחרון מאז שסיפור הבגידה נחשף אשתי ממש מנותקת ולא מדבר איתי היא רק אומרת שהיא מרגישה כמו עלה נידף ממש ריקנות ושהיא לא יודעת אם יש על מה לדבר על דרך משותפת הלאה.אני יודע שאני אהבת חייה והיא אהבת חיי אבל עשיתי מעשה ממש רדוד ושפל ואני מצטער על כך ואמשיך להצטער עד יום מותיאנחנו היינו בטיפול זוגי אחד אבל אין לזה שום משמעות על מה שאנחנו עובריםאני חושש לאבד אותהאנחנו כבר 10 שנים יחד נשואים שנה וקצת ללא ילדים בני 28לא את האמון אני צריך להשיב אליי כי היא מאמינה שלא אחטא שוב אלא את רצון שלה לנסות שוב את הזוגיות שנקטעהתודה

ד"ר אורן חסון
נשימה ארוכה
31.10.2006 • 01:02

מבולבל יקר,
טיפול זוגי אחד, כאשר סיפור הבגידה נחשף רק לפני שבוע, לא יכול להיות בעל משמעות. אתם מאד נסערים עכשיו, ואתם צריכים עוד סבלנות, והיעוץ הזוגי אמור לאפשר לכם את זה, ולאפשר לכם להבין את הסיבות. לא רק כדי שהיא תוכל לתת בך אמון, אלא גם כדי שהיא תוכל לתת אמון בעצמה שהיא מבינה את העולם. כי העולם שלה התמוטט מבלי שהיא ידעה זאת, והתחושה שאין לה הבנה של מה שקורה לה מסביב, ושל מה שקורה ביניכם, היא תחושה מאד מאיימת של חוסר ודאות. התחלתם בתהליך של יעוץ זוגי, המשיכו אותו, ולאורך זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083